Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Deputat PSD, mesaj către elevi: ”Pune-ţi” mâna pe carte, fiţi cuminţi şi nu fumaţi în budă!

Deputat PSD, mesaj către elevi: ”Pune-ţi” mâna pe carte, fiţi cuminţi şi nu fumaţi în budă!

Deputatul PSD Călin Matei a postat, luni, pe Facebook un mesaj prilejuit de începerea anului şcolar în care îi îndeamnă pe elevi să se ţină de carte şi să nu fumeze ”în budă”, însă mesajul său conţine o eroare de gramatică, parlamentarul scriind ”pune-ţi” în loc de ”puneţi”.

”Nici mie nu mi-a fost dragă şcoala, ca la majoritatea dintre voi. Da' nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Până la următoarea vacanţă, pune-ţi mâna pe carte, fiţi cuminţi şi nu fumaţi în budă! Succes!”, a scris Călin Matei, citat de Mediafax.

După avalanşa de comentarii ironice legate de greşeala de limbă română, deputatul şi-a editat postarea corectând eroarea.

istoric

Călin Matei şi-a început cariera politică în judeţul Maramureş unde a avut mai multe mandate de consilier judeţean, ajungând vicepreşedinte, iar în 1995-1996 chiar preşedinte al CJ Maramureş. Din 2012 este deputat din partea PSD.

Potrivit CV-ului său de pe site-ul Camerei Deputaţilor, Matei a absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare, secţia Mine, iar apoi Facultatea de Politologie a Universităţii Babeş-Bolyai, în 1995. Ulterior, s-a îndreptat spre ştiinţele economice pe care le-a absolvit în 2004 la Universitatea de Vest din Timişoara.

Sursa: Mediafax

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, si as adauga eu, nu va prindeți mintea cu "emanuela"...
Raspunde

Anonimul din Caineni

Acum 4 ani

Si te mai intrebi de ce suntem cum suntem... cu spitale de toata jena, fara autostrazi, si-o educatie la pamant... Oameni ca el sunt in fruntea tarii, ne conduc si ne reprezinta. Dansul e exemplul viu al unei clase politice bolnave. Eh, asta e! Votatii in continuare, inca 25 de ani incolo, cum ia-ti votat cei care ia-ti votat in ultimii 25 de ani, ca e bine!
Raspunde

IQ

Acum 4 ani

In spirit tovarasesc pentru a nu jigni buda, trebuie mentionat ca si la parlament se fumeaza.....
Raspunde

...

Acum 4 ani

exprimare de ortac
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus