Joi,
07.12.2023
Innorat
Acum
1°C

Mihai Leu s-a întâlnit cu sibienii la mall, pentru a promova Raliul Sibiului UniCredit Leasing

Mihai Leu s-a întâlnit cu sibienii la mall, pentru a promova Raliul Sibiului UniCredit Leasing

Organizat de Clubul Sportiv ”Aria pentru Sport”, Raliul Sibiului UniCredit Leasing reprezintă etapa a șaptea și totodată ultima din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție.

Shopping City Sibiu, partener al evenimentului, a fost gazda unei prime întâlniri a publicului cu echipajele locale, care au depus toate eforturile necesare pentru a fi pregătite de start în etapa de casă. Totodată, la această prezentare a participat și președintele clubului AMC Racing, Mihai Leu, co-organizator al finalei.

Lista echipajelor sibiene prezente:

Rareș Tomiță / Csegzy Levente (Mitsubishi Lancer Evo);

Călin Bucur / Horațiu Baltador (Mitsubishi Lancer Evo);

Gigi Badea / Bogdan Rusu (Citroen C2 GT);

Cristi Toader / Alex Șimon (Seat Ibiza TDI).

Piloții și copiloții și-au exprimat cu emoție bucuria de a lua parte la competiția desfășurată în fața celor apropiați, apoi au participat la o sesiune foto alături de cei curioși să ia un prim contact cu Raliul Sibiului UniCredit Leasing, de care ne mai despart doar două săptămâni.

raliu mall

Localnicii vor fi putea sărbători la finele competiției de pe 6-7 octombrie și un titlu național al unui pilot sibian, la clasa 11. Jean Tatu (Subaru Impreza) a punctat cu regularitate în 2017 și a totalizat 100 de puncte, cuantum care-l pune la adăpost de rivalii săi.

”Cu toți acești concurenți ne vom putea întâlni în cele două zile de raliu, parcursul din acest an fiind în cea mai mare măsură format din probe noi, care vor reprezenta o provocare deosebită pentru copiloți, sporind importanța recunoașterilor. Elementele familiare sunt proba de la Păltiniș/Curmătura (în urcare și apoi coborâre nocturnă) și superspeciala urbană ce trage cortina asupra stagiunii 2017. În rest, vor fi vizitate zone importante din punct de vedere cultural, pentru un total de peste 110 kilometri în integralitate în județul Sibiu”, anunță organizatorii raliului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Veterinaru

Acum 6 ani

Mall???, in sibiu??? Poate mol, benzinarie, asa ceva exista :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus