Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Cretinizarea lumii

 

Toată lumea se întreabă cum naiba l-au ales americanii pe Trump președinte. Ca să vezi nivelul de inteligență e îndeajuns să urmărești schimbul de replici cu liderul Nord Coreean Kim Jong-un. Absolut imbecil. Oricum, replicile cotidiene ale președintelui Trump pe Twitter sunt ridicole.

El e Trump:

https://youtu.be/u_aLESDql1U

Nu mai departe de noi, în Republica Moldova, un fost ministru al Mediului din țara vecină îl acuză pe președintele Igor Dodon că s-a fotografiat cu un pește mort. Dodon  a fost la finalul săptămânii trecut la pescuit cu fiul cel mare și s-a lăudat cu peștele prins pe Facebook. Distrus că e ignorat de toată lumea, Dodon s-a apucat să-și creeze imaginea unui lider priceput la toate. Pe model Putin.

Nici teroriștii nu mai sunt ce-au fost odată. Presați de mediile de socializare care cer marfă proaspătă în fiecare zi, comit acte penibile. Teroriștii care au dărâmat turnurile gemene au urmat o pregătire de câțiva ani, în timp ce puberii de azi își bifează jihadul cu un cuțit de tăiat pâinea.

Goana după acțiuni de impresionat lumea frizează ridicolul.

E noua lume a socializării, în care fiecare știe ce face celălalt. Și ca să te distingă cineva în această junglă, trebuie să plusezi. Constant. În fiecare zi. O face Trump. O face Dodon. De ce n-ar face-o și orice om trăitor în această lume? Cretinizarea lumii.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

A

Acum 5 ani

>Articol fara niciun pic de substanta >Sa razi de Trump >Sa citezi Vice TS ajunge sa fie ziar de mana a doua? Sau care e faza?
Raspunde

bogdan

Acum 5 ani

stai stai stai, vrei sa zici ca acum e ziar de mana intai?
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

Io cre' ca cretini is ai' de-i cred pe eia cretini!
Raspunde

un grup de turisti din valcea

Acum 4 ani

Oficiosul de primarie ...
Raspunde

Jurnalist impartial

Acum 4 ani

Dar lasa ca e bun Iohannis... Ne va salva de la naufragiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus