Marţi,
14.07.2020
Parțial Noros
Acum
23°C

Cretinizarea lumii

25 Septembrie 2017 13:06

 

Toată lumea se întreabă cum naiba l-au ales americanii pe Trump președinte. Ca să vezi nivelul de inteligență e îndeajuns să urmărești schimbul de replici cu liderul Nord Coreean Kim Jong-un. Absolut imbecil. Oricum, replicile cotidiene ale președintelui Trump pe Twitter sunt ridicole.

El e Trump:

https://youtu.be/u_aLESDql1U

Nu mai departe de noi, în Republica Moldova, un fost ministru al Mediului din țara vecină îl acuză pe președintele Igor Dodon că s-a fotografiat cu un pește mort. Dodon  a fost la finalul săptămânii trecut la pescuit cu fiul cel mare și s-a lăudat cu peștele prins pe Facebook. Distrus că e ignorat de toată lumea, Dodon s-a apucat să-și creeze imaginea unui lider priceput la toate. Pe model Putin.

Nici teroriștii nu mai sunt ce-au fost odată. Presați de mediile de socializare care cer marfă proaspătă în fiecare zi, comit acte penibile. Teroriștii care au dărâmat turnurile gemene au urmat o pregătire de câțiva ani, în timp ce puberii de azi își bifează jihadul cu un cuțit de tăiat pâinea.

Goana după acțiuni de impresionat lumea frizează ridicolul.

E noua lume a socializării, în care fiecare știe ce face celălalt. Și ca să te distingă cineva în această junglă, trebuie să plusezi. Constant. În fiecare zi. O face Trump. O face Dodon. De ce n-ar face-o și orice om trăitor în această lume? Cretinizarea lumii.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

A

Acum 2 ani

>Articol fara niciun pic de substanta >Sa razi de Trump >Sa citezi Vice TS ajunge sa fie ziar de mana a doua? Sau care e faza?
Raspunde

bogdan

Acum 2 ani

stai stai stai, vrei sa zici ca acum e ziar de mana intai?
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 2 ani

Io cre' ca cretini is ai' de-i cred pe eia cretini!
Raspunde

un grup de turisti din valcea

Acum 2 ani

Oficiosul de primarie ...
Raspunde

Jurnalist impartial

Acum 2 ani

Dar lasa ca e bun Iohannis... Ne va salva de la naufragiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus