Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Întrerupere a furnizării apei pe 21 de străzi din Săliște și în alte două sate

Întrerupere a furnizării apei pe 21 de străzi din Săliște și în alte două sate

În prima zi a săptămânii viitoare va fi întreruptă furnizarea apei în Săliște și două sate aparținătoare, în vederea derulării unor lucrări la Uzina de apă Tilișca.

Furnizarea apei este programată să aibă loc luni, 2 octombrie, între orele 08:00 și 20:00, când sunt programate lucrări la priza de captare a Uzinei de apă Tilișca. „În intervalul menționat se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru consumatorii din Tilișca și Galeș, precum și pentru cei din orașul Săliște, de pe străzile : Foltești, A. Șaguna, Pieții Vechi, Grui (parțial), Cățănaș, Vâlcel, D.Marcu, Picu Pătruț, Reuniunea Meseriașilor, Livezii, Șteaza, Tarniței, Tăbăcarilor, Taberei, Gării (parțial), Zăvoi, V. Iliu, Sub Vii, Întrepărauă, Podului și Iazului. Rugăm abonaţii să-şi facă rezervele necesare de apă!”, se arată într-un comunicat al SC Apă Canal SA.

Cei care doresc informații suplimentare sunt îndemnați să contacteze dispeceratul societății, la telefon 0269.222.777 sau la numărul telverde 08008.202.202.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus