Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Cod portocaliu de ploi, lapoviță și ninsoare în județul Sibiu

Cod portocaliu de ploi, lapoviță și ninsoare în județul Sibiu

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud-Sibiu au transmis astăzi două avertizări meteo de tip cod galben și cod portocaliu valabile pentru județul Sibiu.

Prima avertizare, de tip cod galben, este valabilă începând de la noapte, ora 03:00, până în 8 octombrie, ora 21:00.

”În sudul Transilvaniei va ploua pe arii extinse, cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp, iar local se vor cumula 40...50 l/mp. Vântul se va intensifica temporar cu viteze de 50...60 km/h. În zonele montane precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar rafalele de vânt vor depăși 70 km/h, mai ales pe creste”, spun meteorologii.
Cea de-a doua avertizare, de tip cod portocaliu, este valabilă în perioada 7 octombrie, ora 09:00, 8 octombrie, ora 15:00.
”În Carpații Meridionali și de Curbură, în special la peste 1600 m altitudine, ninsorile vor fi temporar mai consistente, cu depunere de strat de zăpadă și mai ales pe creste va fi viscol”, mai transmit meteorologii sibieni.
harta meteo

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ochiul Maro

Acum 6 ani

Ne incalzeste Pomohaci cu sfredelul la ochiul maro!
Raspunde

multnefericitul

Acum 6 ani

Daca tu asta doresti, noi nu avem nimic impotriva! Sa se faca!
Raspunde

gospodar sibian

Acum 6 ani

E groasa, fratilor! Vine iarna peste noi! Gaz, electricitate, porcii, cei de carne, scumpi... Si noi ne pierdem vremea cu Pomohaci, in loc sa iesim sa mai stopam scumpirile nejustuficate..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus