Vineri,
27.11.2020
Ceata
Acum
-5°C

Transalpina se închide din această seară, din cauza vremii nefavorabile

06 Octombrie 2017 18:46

Transalpina se închide din această seară, din cauza vremii nefavorabile

Polițiștii anunță că, începând din această seară, de la ora 20, Transalpina va fi închisă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Șoseaua va fi închisă pe tronsonul Rânca (km 34+500) - Obârşia Lotrului (km 59+800).

ncepând cu ora 20:00 circulațiua rutieră pe Transalpina, DN 67C, între Rânca și Obârșia Lotrului, km 34+500 – km 59+800, va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule ca urmare a avertizării meteorologice emisă de Administrația Națională de Meteorologie, anunță și reprezentanții CNAIR.

Având în vedere codul portocaliu emis ce anunță căderi de zăpadă și viscol la peste 1600 de metri altitudine CNAIR SA a luat decizia închiderii circulației pe acest sector de drum până la îmbunătățirea vremii, anun

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud-Sibiu au transmis astăzi două avertizări meteo de tip cod galben și cod portocaliu valabile pentru județul Sibiu.

Prima avertizare, de tip cod galben, este valabilă începând de la noapte, ora 03:00, până în 8 octombrie, ora 21:00.

”În sudul Transilvaniei va ploua pe arii extinse, cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp, iar local se vor cumula 40…50 l/mp. Vântul se va intensifica temporar cu viteze de 50…60 km/h. În zonele montane precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar rafalele de vânt vor depăși 70 km/h, mai ales pe creste”, spun meteorologii. Cea de-a doua avertizare, de tip cod portocaliu, este valabilă în perioada 7 octombrie, ora 09:00, 8 octombrie, ora 15:00.

”În Carpații Meridionali și de Curbură, în special la peste 1600 m altitudine, ninsorile vor fi temporar mai consistente, cu depunere de strat de zăpadă și mai ales pe creste va fi viscol”, mai transmit meteorologii sibieni.

Comentarii

1 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 3 ani

Uai, no, fost-o prăpăd in ia-sara? Plouat-a cu cârnaț, or iar ati dezinformat auditoriu?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus