Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
11°C

Căsnicii de 50 de ani, aniversate în Axente Sever

Căsnicii de 50 de ani, aniversate în Axente Sever

Primarul comunei Axente Sever , Marius Grecu si Consiliul Local i-au sărbătorit la sfârșitul săptămânii trecute printr-un eveniment special pe cei care au împlinit 50 de ani de căsnicie. 16 cupluri au împlinit anul acesta 50 de ani de căsnicie, în comună. „Este o onoare pentru mine să pot să-i felicit pe cei care au știut să-și construiască atât de trainic căsniciile aici, în Axente Sever. Fiecare cuplu este un model pentru comuna noastră, pentru toți cei din comunitate și ne-am dorit să demonstrăm asta printr-un eveniment special”, a spus primarul Marius Grecu . Evenimentul organizat de primarul din Axente Sever este la a treia ediție și a fost onorat ca de fiecare dată de prezența familiilor celor sărbătoriți, de copiii, nepoții sau strănepoții lor, de prieteni, precum și de parlamentarii de Sibiu Raluca Turcan și Constantin Șovăială.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 4 ani

Se uita cam urit senseu'i !L-or fi fraierit papagaliii ca-i rost de o slujba de binecuvintare.binisor retribuita,si cind colo...canci!
Raspunde

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 4 ani

Erata: '' senseiu' ''
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus