Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Foto | Trafic blocat pe Podul Gării, din cauza unui accident. Un șofer băut a intrat pe contrasens

Foto | Trafic blocat pe Podul Gării, din cauza unui accident. Un șofer băut a intrat pe contrasens

Actualizare Traficul a fost reluat pe Podul Gării, anunță IPJ Sibiu.

Știre inițială. Un șofer, în vârstă de 27 de ani,din Sibiu, care circula dinspre centru, pe fondul vitezei neadaptate, a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 21,15, pe Calea Gusteriței, pe Podul Gării, transmit reprezentanții IPJ Sibiu, iar traficul este blocat complet.

Potrivit polițiștilor, sibianul vinovat de producerea accidentului are o alcoolemie de 0,31, pe etilotest. Din primele informații, conducătoarea auto nevinovată, în vârstă de 38 de ani, din Sibiu, este rănită, posibil ușor, conștientă.

foto Info Trafic Sibiu

accident podul garii (2) accident podul garii

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Luca

Acum 6 ani

Politia este invizibila ! Daca baiatul nu facea accident , nu il prindeau niciodata . Si daca il prindeau , legea este blanda si ar fi scapat usor . Chiar ma intrebam care este programul politistilor ?! De la cat ... la cat ... Cati politisti "servesc" comunitatea ? Circul toata ziua si nu vad nicio cascheta . Banuiesc ca stau in zona industriala (unde nu sunt trotuare ) sau pe malul Cibinului cu radarul ...
Raspunde

bogdan

Acum 6 ani

Cunosc persoane care circula in fiecare weekend sub influenta. Adica beti crita. La nivelul in care abia se tin pe picioare dar ei se urca la volan si ghici ce, toti se lauda ca nu i-a prin politia niciodata. Pai, cum sa-i prinda daca echipajele stau doar in boscheti la radar....
Raspunde

...

Acum 6 ani

in ro din cauza legilor idioate, politistii sunt imobilizati in masinile cu radar. pentru ca in loc sa fie montate radare fixe, traficul sa fie monitorizat cu camere (ale caror filmari sa fie proba in instanta) si soferii indisciplinati sa-si primeasca amenzile acasa (de fapt, amenzile sa ajunga proprietarilor masinilor, ca in europa civilizata), noi platim politistii sa stea in masini. nu era mai bine politistii sa patruleze pe strazi si radarele si camerele sa-si vada de treaba lor?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus