Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Avaria la conducta de apă: furnizarea în parametri normali va fi posibilă numai mâine dimineață

Avaria la conducta de apă: furnizarea în parametri normali va fi posibilă numai mâine dimineață

Prefectura Sibiu a găzduit astăzi o ședință pe tema evoluției lucrărilor de remediere a avariei majore înregistrate, duminică seara, la conducta de aducțiune DN 1000 ce alimentează cu apă brută Uzina "Dumbravă" Sibiu din Barajul Gura Râului.

La discuții au participat directorii Sistemului de Gospodărire a Apelor, SC Apă-Canal SA, cei ai Direcției de Sănătate Publică, ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și șefii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Jandarmi și Inspectoratului de Poliție.

”Reprezentantul SGA l-a asigurat pe subprefectul județului că lucrările de înlocuire a segmentului avariat vor fi finalizate în jurul orei 20,00. Repunerea sub presiune a magistralei de transport apă brută, reintrarea în parametri normali a instalațiilor de tratare și reumplerea rezervoarelor de înmagazinare vor mai dura câteva ore, astfel încât furnizarea apei la parametri normali va fi posibilă mâine dimineață”, a comunicat prefectura, la finalul întâlnirii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Doina

Acum 6 ani

Bataie de joc marca APA CANAL. Compania asta comunista unde angajatii se lafaie pe salarii babane nu a fost in stare nici pana la aceasta ora sa reia furnizarea cu apa potabila in localitatile Selimbar, mohu, bungard, vestem etc. Au mers la prefectura si au mintit ca la ora 20 se vor incheia lucrarile si se reia furnizarea. Daca domnul subprefect le-a inghitit gogosiile atunci nu mai zicem nimic. Lucrarile s-au finalizat la ora 21,45 aseara. Cititi comunicatul lor sa vedeti ce puteti intelege din el!?. Nimic.. scriu ca vor fi incheiate lucrarile la 22 ceea ce intelegem ca vor relua furnizarea, ca mai apoi sa revina sa spuna ca in parametrii dimineata zilei de marti. La ora aceasta Apa Canal nu stiu ora cand vor relua furnizarea. Poate in jurul amiezii.. rusine si batjocura la adresa locuitoriilor. In locul domnului subprefect as incepe demersurile de destituire a conducerii Apa canal ,mai ales ca la sedinta cu dansul, l-au mintit cu nonsalanta cu privire la situatia reala. Asa ceva nu este permis ......si apropo. Angajati pe cineva la relatii publice sa va invete sa scrieti un comunicat de presa scurt dar la subiect sa priceapa tot prostul de abonat cand , vreti, totusi sa reluati furnizarea cu apa potabila
Raspunde

moro

Acum 6 ani

Demisia incompetentilor !!! Inca nu avem APA !!! Cretinilor !!!
Raspunde

h.r.

Acum 6 ani

datz drumu la apa bre, ca ce-i la curu nostru...
Raspunde

CA

Acum 6 ani

Nici in oras nu e mai bine, in Strand avem apa dar e presiune foarte slaba si apa murdara... mai bine ma spalam pe apeductele Imperiului Roman.
Raspunde

...

Acum 6 ani

dati bai drumu' la apa ca prefecta are multa piele de spalat...
Raspunde

Cartog Mariana

Acum 6 ani

De azi dimineata in com.Sura Mare nu este apa. Nesimtire !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus