Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

40 de creatori hand-made vin la Sibiu. La Creative Buzz

40 de creatori hand-made vin la Sibiu. La Creative Buzz

Creatorii de hand-made își dau întâlnire între 13 și 15 octombrie la Forumul German în cadrul celei de-a 14-a ediții a Festivalului Creative Buzz. Cei interesați de achiziționarea unor mici cadouri o pot face zilnic între 10:00 și 20:00. 

„Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice la cea de-a 14a ediție a festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, în perioada 13-15 octombrie 2017, locul magic de întâlnire fiind Forumul German din strada General Magheru nr 1-3. Festivalul este create pentru a da publicului sibian ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc magic”, anunță organizatorii.

40 de expozanți și artiști din toată țara vor spune „prezent” acestui eveniment. Din aceste trei zile, nu vor lipsi prăjiturile de casă, atelierele de creație pentru copii și demonstrațiile live.

„Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii și pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta”, mai spun organizatorii.

Festivalul suține și o cauză socială a „Asociației De Poveste”, din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei. „Cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul festivalului handmade ne propunem să organizăm ieșiri din centrele de plasament pentru copii și să acoperim o parte din costul materialelor folosite de voluntari în cadrul activităților cu copiii”, motivează organizatorii susținerea acestei cauze.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

protectia copilului

Acum 4 ani

O sa fie de poveste cu festivalul or cu tot! Vedeti de nu-i veti integra!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus