Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Directorul administrativ al Spitalului județean devine consilier local

Directorul administrativ al Spitalului județean devine consilier local

Robert Nicolae Fotache va ocupa un post de consilier local în urma demisiei unuia din colegii săi de partid. De anul trecut, când avea 27 de ani, Fotache este și directorul administrativ al Spitalului județean Sibiu.

Robert Fotache (foto mijloc) va ocupa, în Consiliul local Sibiu, locul lui Ovidiu Spătari, care a demisionat la începutul acestei luni după ce a devenit director al SC Drumuri și Poduri SA. Societatea este subordonată Consiliului Județean Sibiu, iar Spătari a preferat să demisioneze din postura de membru al CL Sibiu, societatea având în acest moment și relații contractuale cu Primăria Sibiu.

Cel propus de PNL în locul lui Spătari, a absolvit, în 2011, Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Departamentul de Științe Politice și Studii de Securitate, specializarea Studii de Securitate. Între 2011-2013 a urmat studii de master în specializările Promovarea Securității prin Relații Internaționale în cadrul ULB Sibiu și Leadership Organizațional în cadrul Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, Sibiu. Între 2011 și 2016 a deținut funcția de manager la ISO FIN București.

Fotache a devenit director administrativ al Spitalului județean Sibiu în vara anului 2016, în urma unui concurs.

Foto: Facebook / Răzvan Pop

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Ion Ionescu

Acum 6 ani

Primul regatean consilier local, omul fiind din Pitesti, desi scrie pe facebook ca e din Oradea. Pana anul trecut,cand partidul l-a recompensat cu o functie de director administrativ al spitalului, desi avea zero experienta sau pregătire in acest sens, omul practic nu a avut serviciu. Cam la fel ca si Răzvan Pop, Raluca Turcan sau alți liberali de doi bani. Viitorul orasului nostru e tot mai sumbru, iar alternativ pesedista e la fel de groaznică. Incepe sa iti fie jena e orasul tau cu asemenea personaje, dar cand una din Moldova conduce PNL, ce pretentii sa mai ai. RUSINE!
Raspunde

Dan

Acum 6 ani

Scrie ca este nascut in Oradea dar pornit sa dai intr-un pe care nu il cunosti.Experienta conteaza, priviti-l pe Dragnea si restul oamenilor pusi in functii, plini de experienta in cotropirea tarii si privatizarile paguboase de care se ocupa BAIETII DESTEPTI din 90. La conducerea orasului nu se afla PNL-ul daca tot te dai inteligent.
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

in poza sint cel putini doi penibili fotache si rezvan inteligentul orasului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus