Marţi,
27.07.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Principele Nicolae a venit la Sibiu, alături de logodnica sa, pentru Astra Film

Principele Nicolae a venit la Sibiu, alături de logodnica sa, pentru Astra Film

Fostul principe Nicolae s-a aflat, alături de logodnica sa, Alina Binder, la Festivalul de Film Astra, de la Sibiu, unde a vobit despre Regina Elisabeta.

"Înaintea vizionării filmului The Man Who Knew 75 Languages, am avut plăcerea să vorbesc despre Regina Elisabeta şi impactul pe care activitatea ei l-a avut asupra culturii româneşti. Ea a făcut parte din povestea filmului, produs de un regizor norvegian Anne Magnussen. Am cunoscut in film, o mică parte a vieţii Reginei Elisabeta, înainte de venirea sa în România, si pe Georg Sauerwein, tutorele ei şi am învăţat despre eforturile sale în sprijinirea dialectelor etnice", scrie Nicholas de Roumanie pe pagina sa de Facebook.
El spune că s-a bucurat să fie prezent la deschiderea Festivalului de film Astra, alături de logodnica sa.

Fostul principe remarcă faptul că festivalul a debutat cu filmul Sibiu 825, care a fost realizat pentru a sărbători 825 de ani de existenţă a oraşului.

"Vreau să felicit echipa pentru munca extraordinară", afirmă el.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Csobanel Sighianu

Acum 3 ani

Bre vasalilor, va inchinati si aduceti-va prinosul de recunostiinta, cuplului princiar!
Raspunde

Au venit sa-si caute de lucru???

Acum 2 ani

Care cuplu princiar? De cand "princiarul" a tolanit bicicliste si are si un urlac in alta familie iar tiitoarea asta care umbla cu proteza dentara pe-afara,practica yoga si apoi murdareste cu boticul pupacios Sfintele Icoane din bisericile in care intra si sunt promovati in atentia publicului ca fiind doi moralisti,asadar,astia doi ,,princiari se aseamana ca promovare cu fostii dictatori nicolae si elena ceausescu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus