Vineri,
18.06.2021
Innorat
Acum
19°C

#Rezist, ”confiscat” de PSD și Constantin Necula

#Rezist, ”confiscat” de PSD și Constantin Necula

Seria de proteste din întreaga țară împotriva Guvernului Grindeanu de la începutul anului s-au reunit pe internet, în special pe Facebook, în referința #Rezist. Termenul a fost preluat în ultima perioadă chiar de social-democrați, cei împotriva cărora oamenii au ieșit în stradă.

Miercuri, PSD Sibiu propune un eveniment intitulat Nunta de Aur, #REZIST +50ani, care își propune să organizeze o petrecere cu surprize pentru cuplurile care au trecut de 50 de ani de căsnicie. Evenimentul se va desfășura după următorul program:slujbă oficiată de ÎPS Laurențiu Streza, la Biserica Trei Stejari și o masă la ora 17:00, la Restaurantul Sonne, de pe strada Ştefan cel Mare.

Și preotul Constantin Necula a început să folosească #rezist la majoritatea referirilor sale legate de stăruința în credința ortodoxă. Mai mult, în 20 octombrie a susținut o conferință la Cluj care s-a numit ”Rezist”.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

22 comentarii

Pancu Ovidiu

Acum 3 ani

Despre Constantin Necula, politica si ipocrizia cred ca ati putea face un articol separat. Ati face un bine.
Raspunde

Geo

Acum 3 ani

Si unde e politica si ipocrizia la Parintele Necula, stimabile ? Parintele Necula nu face nici un fel de politica, decat cea a unui preot cu har deosebit ...
Raspunde

Un sibian

Acum 3 ani

dracu sa va ia de hoti ordinari!! cele mai mari ciume din romania, PSD + biserica, cei mai nenorociti hoti din tara asta cred ca fura pana si sloganul nostru??
Raspunde

@sibian

Acum 3 ani

Vezi sa nu crapi ! Hotul striga hotii...e dovedit !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

A

Acum 3 ani

@Alin Bratu - nu stiam ca esti asa un mancator de rahat. Felicitari. Sunt surprins.
Raspunde

idgaf

Acum 3 ani

eu folosesc #rezist cand ma sacapa in timpul unui film / serial bun ...asa ca...toti suntem liberi sa-l folosim cu vrem. nu e marca inregistrata.
Raspunde

Teo

Acum 3 ani

Nu stiu cum unii mai rezista sa asculte zicerile preotului Necula ,care de la taieri de mot la meciuri de fotbal este nelipsit,emitand opinii pe care le considera infailibile .De ce nu se refera la prigoana si scoaterea in afara legii de catre comunisti,cu acceptul si contributia inaltilor prelati ortodoxi a confesiunii greco-catolice.In ce priveste psd sibiu,triff va rezista presedinte fie si intermar ,atata timp cat mai rezista dragnea .Cand va pica acesta , triff va deveni o trista amintire politica.
Raspunde

Cornel

Acum 3 ani

Asta-i problema cu etichetele: asa cum le folosesti tu, le pot folosi si altii. Un mesaj complex, plin de substanta, e mai greu de "confiscat". Dincolo de asta, au confiscat altii ditamai curcubeul si nu s-a facut gaura in cer, asa ca hai s-o lasam mai moale cu indignarea.
Raspunde

Mihnea

Acum 3 ani

ÎPS a binecuvantat si iertat un nou furt PSD. Nimic nou.
Raspunde

Original

Acum 3 ani

Hahaha......frumos ! Oameni inteligenti in psd ! Felicitari si pentru organizarea acestui eveniment. Pdl/ pnl NU MAI REZISTA !!!!
Raspunde

Prosti,'da multi

Acum 3 ani

Religia, in general, indiferent de cult, este apanajul incultului sau ipocritului.
Raspunde

Dac

Acum 3 ani

Nu cred ca exista vreun vaccin la boala incurabila a noastra numita bârfă si ceartă, contra si pro pentru un numitor comun :aceeasi mizerie de partide alogene de dupa lovitura de stat 1989, pierdem esențialul cand noi ne certam castiga corupție din partidele impuse prin lovitura de stat 1989.Cand o sa incetam sa mai fim mintiti de partide si o sa descoperim ceea ce trebuia sa facem concret la momentul oportun o sa fie prea tarziu :deja suprafață agricola care insumeaza teritoriul Moldovei este pamant STRAIN. puterea de decizie si piata este făcută de străini pe pamaturile strabune, lista poate continua cu padurile, industria rase de pe fata pamantului smad. Noi stiam sa glumim pe seama noastra sa bârfim, mistouri, certuri din postura de simplu telespectatori pe cand partidele umplute de ALOGENI si tradatori isi vad interesele, interese protejate de străinii din afara granitelor. O sa descoperim peste 50 de ani ca suntem doar o enclavă multietnică si ca pamaturile nu o sa ne mai apartina.
Raspunde

Dany

Acum 3 ani

Nu tin pattea nimanui dar nu poti spune ca e sloganul tau.Era clar ca devine penibil cand 10-15 oameni probabil cu interese fac pe martirii.In viata trebuie sa stii cand sa te retragi.Mai exista un proverb....cand trei oameni spun ca esti beat dute si te culca in rest rezistati bine...
Raspunde

Dany

Acum 3 ani

Si in Sibiu doi trei papitoi cand vor vin si stau in pta Mare afisand @rezist Cum sa nu devii penibil?
Raspunde

LupuLaOi

Acum 3 ani

@dac Lupule, tu esti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus