Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

FOTO Școala 1 și Lazărul, campioane la fotbal. La tenis, Brukenthalul e mai bun

FOTO Școala 1 și Lazărul, campioane la fotbal. La tenis, Brukenthalul e mai bun

Finale foarte spectaculoase în Cupa Școlilor din Sibiu, unde elevii au pus tot sufletul pentru școala lor. A fost câte un singur învingător, dar atmosfera de competiție acerbă i-a adus pe toți împreună.

Șase echipe de băieți și opt de fete, de la școlile din județ, plus alte opt achipe de la liceele sibiene au concurat în acest week-end, la Sala Transilvania, pentru titlul de campioană de toamnă la streetball, în Cupa Be cool.Play Sports.

La băieți, Școala Nicolae Iorga a dominat, trimițând în finală ambele echipe înscrise. Locul 3 a fost adjudecat de echipa Școlii 4. În competiția feminină, locul I a fost obținut de Școala 21, locul II - Școala 17 și locul III, echipa Școlii nr. 6.

În concursul rezervat liceenilor, după o finală extrem de spectaculoasă între cele 2 echipe înscrise de Colegiul Național Gheorghe Lazăr, a ieșit învingătoare echipa Lazăr 1. Pe locul 3 s-a clasat echipa C.N. Samuel von Brukenthal.

Premierea elevilor câștigători a fost făcută de sportivii CSU Sibiu, Mirel Dragoste și Radu Paliciuc.

La tenis, competiție desfășurată la baza Pamira, clasamentul final este:

Gimnaziu fete: 1) Florea Alexia (C.N. Samuel von Brukenthal) 2) Iordache Roxana (CNO. Goga)

Gimnaziu băieți: 1) Ionescu Robert (Sc Gen Selimbar) 2) Vlad Tudor (CN Ghe. Lazar)

Licee fete: 1) Popescu Aryana (C.N. Samuel von Brukenthal) 2) Bota Mara (Onisifor Ghibu)

Licee Băieți: 1) Nicula Ștefan (C. N. Pedagogic Andrei Saguna) 2) Tataruca Mihai (C.N. Samuel von Brukenthal)

Ediția la fotbal s-a desfășurat pe terenurile din Parcul Sub Arini. La gimnaziu, echipa Şcolii nr. 1 Sibiu a învins, într-o finală dramatică, echipa Şcolii nr. 4. La secţiunea licee, Colegiul Naţional G. Lazăr a învins la limită, 2-1, campioana entitre, echipa Colegiului Național O. Ghibu.

Echipele au fost antrenate de profesorii de educație fizică. “Este de lăudat atitudinea profesorilor de sport care au decis să se implice în acest proiect, punând mai presus de confortul personal dorința elevilor de a participa la acest tip de competiții. La această ediție ne-am bucurat de un număr mult mai mare de participanți, aproape 290. În fapt, acesta este și scopul nostru - de a atrage, prin buna organizare și premiile acordate, un număr tot mai mare de copii către practicarea sportului”, spune organizatorul Cupei Școlilor, Dan Lazăr.

Următoarea ediție a competiției va avea loc în luna mai 2018.

play sports 5 play sports 4 play sports 3 play sports 2 play sports 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus