Vineri,
25.09.2020
Parțial Noros
Acum
10°C

(P) Ionuț Abalașei, manager Mașina de înlocuire: ”Din păcate cei implicați în accidente rutiere nu își cunosc drepturile”

26 Octombrie 2017 10:55

(P) Ionuț Abalașei, manager Mașina de înlocuire: ”Din păcate cei implicați în accidente rutiere nu își cunosc drepturile”

De puțină vreme,  în Sibiu a fost înființată o nouă companie, Mașina de înlocuire, care vine în sprijinul celor implicați în evenimente rutiere fără vina lor. Această societate pune la dispoziția tuturor șoferilor păgubiți din județul Sibiu mașini de înlocuire pe toată perioada în care autovehiculul lor se află blocat în service pentru efectuarea reparațiilor. Totul este gratuit iar procedura de obținere a unei mașini de înlocuire este extrem de simplă si rapidă.

Cum a luat naștere acest proiect?

Accidente rutiere pot apărea în mod inevitabil la tot pasul, având în vedere că numărul de maşini este în creştere de la an la an, iar gradul de dezvoltare al infrastructurii în România este încă unul extrem de redus. Fondată în municipiul Sibiu, compania noastră este un pionier în domeniul autovehiculelor de înlocuire şi al serviciilor de gestionare a daunelor auto. Echipa noastră are peste opt ani de experienţă de neegalat în domeniul asigurărilor auto, iar satisfacerea nevoilor clienţilor noştri într-o manieră promptă şi prietenoasă este ţelul nostru principal. Serviciul nostru s-a născut din necesitatea unui serviciu simplu de înlocuire a unui autovehicul fără costuri pentru client, care să ofere soluţii simple, fără bătăi de cap, minimizând impactul întreruperilor din viaţa de zi cu zi a clienţilor noştri. Puţini oameni ştiu, însă, faptul că, dacă au fost implicaţi într-un accident care nu s-a produs din vina lor, au dreptul la un autovehicul de înlocuire asemănător.

Cum funcționează acest serviciu nou în România?

Procesul de aplicare pentru o mașină de înlocuire gratuită în caz de daună este extrem de facil. Tot ceea ce trebuie să faci este să apelezi numărul de telefon 0749.990.000 sau să ne contactezi prin intermediul formularului prezent pe site-ul nostru, www.masinadeinlocuire.ro, și să ne povestești ce s-a întâmplat. Unul dintre colegii noștri îți va oferi consultanța necesară și îți va explica pașii care trebuie urmați după implicarea într-un accident rutier. De asemenea, pentru a preveni eventualele abuzuri, îți vom comunica obligațiile Asigurătorului RCA în raport cu tine. Din păcate cei implicați în accidente rutiere nu își cunosc drepturile. De exemplu, au existat păgubiți care ne-au contactat și ne-au spus faptul că Asigurătorul RCA trage de timp și amână efectuarea constatării pagubelor. Puțini sunt cei care știu faptul că, mai nou, legislația prevede obligativitatea Asigurătorului RCA de a efectua constatarea pagubelor la autovehiculul avariat în termen de maxim 3 zile lucrătoare. De aceea îi sfătuim pe clienții noștri să ne contacteze imediat după producerea accidentului pentru a le comunica drepturile si obligațiile acestora în așa fel încât mașina lor să fie reparată în cel mai scurt timp posibil și mai ales la standarde înalte de calitate. Aceeași legislație prevede faptul că păgubitul poate beneficia de o mașină de înlocuire pe perioada reparațiilor, cheltuielile fiind suportate de Asigurătorul RCA. Pe clientul nostru nu îl implicăm deloc în procedura decontării cu Asigurătorul. Noi ne ocupăm de acest aspect. Clientul nostru nu plătește nimic!

Chiar este un serviciu 100% gratuit pentru păgubit?

Pentru clienţii noştri, costul este ZERO. Cei care apelează la noi nu scot niciun ban din buzunar. Noi suntem plătiţi DIRECT de asiguratorul şoferului vinovat, în baza poliţei de asigurare RCA a acestuia. Motto-ul după care ne ghidăm pașii este Fără vină? Fără costuri. Fără griji iar proiectul nostru s-a născut din necesitatea unui serviciu simplu de înlocuire a unui autovehicul fără costuri pentru client, care să ofere soluții simple, fără bătăi de cap, minimizând astfel impactul întreruperilor din viața de zi cu zi a clienților noștri. Forța succesului nostru a fost întotdeauna satisfacția și gradul ridicat de mulțumire al clienților și de aceea putem glumi puțin afirmând că nu este un accident faptul că suntem compania preferată de mulți dintre șoferii nefericiți implicați în evenimente rutiere.

CUM FUNCŢIONEAZĂ

1.PROCESUL DE APLICARE

Poţi suna direct la numărul de telefon 0749.990.000 sau poţi completa formularul online de pe site-ul www.masinadeinlocuire.ro. Dacă transmiţi online cererea, vei primi un e-mail care va conţine detaliile necesare în vederea finalizării procesului.

2. APROBAREA SOLICITĂRII

Obţinerea aprobării este, de obicei, o practică extrem de rapidă şi poate fi efectuată de regulă în câteva minute pentru cazurile cele mai simple.

3. PREDAREA MAŞINII DE ÎNLOCUIRE

Livrăm autovehiculul de înlocuire direct la unitatea reparatoare, în momentul în care ai programare pentru începerea reparaţiilor sau, în cazul în care maşina nu se poate deplasa prin forţe proprii, putem asigura livrarea la domiciliul sau la locul de muncă al clientului. Apoi îţi oferim documentele de închiriere pentru a le citi şi a le semna.

4. MONITORIZAREA REPARAŢIILOR

Echipa noastră profesionistă va supraveghea progresul reparaţiilor maşinii tale şi te vom ţine la curent cu privire la întregul proces, deci nu trebuie să îţi faci nicio grijă în acest sens.

5. PRELUAREA MAŞINII REPARATE

Odată ce reparaţiile au fost finalizate, următorul pas este să predai maşina de înlocuire la service-ul în care ai reparat autovehiculul personal. Dacă maşina ta a fost declarată daună totală, vom aranja ca preluarea autovehiculului de înlocuire să se efectueze imediat după primirea ofertei de despăgubire din partea asiguratorului RCA.

6. RECEPŢIONAREA PLĂŢII

 Odată ce contractul de închiriere s-a finalizat, compania noastră va primi plata DIRECT de la compania de asigurări a conducătorului auto vinovat, astfel că nu vei fi implicat în niciun fel în acest proces. Nu vom avea nevoie decât de copii ale devizului de reparaţie.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 2 ani

Buna! Nenea, mai nou, asa i se spune cifrat in mediile simandicoase, ceatarnei lui Cocardiel?...
Raspunde

e-manuela

Acum 2 ani

Buna! Scuze, am uitat sa imi iau pastilele...
Raspunde

Alex

Acum 2 ani

Foarte bine ce face si felicitari, si eu as apela la ei daca as avea nevoie. Flota de masini noua si faptul ca nu percep nici un fel de garantii sunt niste atuuri. La fel si faptul ca nu te obliga sa ti faci reparatia intr-un anumit service. Dar sa nu uitam ca toate aceste costuri pe care asiguratorul le plateste se revarsa tot asupra noastra a consumatorilor prin pretul politei RCA.
Raspunde

Alex D.

Acum 9 luni

din 2017 este prevederea asta si nu se mai revarsa nimic asupra noastra. asigurarile RCA nu au mai crescut si asiguratorii fac cele mai mari profituri de 10 ani incoace. asa ca nu ii mai plangeti voi pe ei. in loc sa fim multumiti ca avem in sfarsit drepturi , de bun simt zic eu . ti-a lovit masina, trebuie sa iti dea alta in loc in felul asta iti repara toate prejudiciile pe care le-ai suferit. deoarece cat timp ai avut masina in service n-ai putut-o folosi.
Raspunde

Observator

Acum 1 an

Buna seara, Si daca automobilul inchiriat sufera vreun accident din vina sau nu a celui caruia i s-a dat? Cine suporta daunele?
Raspunde

Alex D.

Acum 9 luni

tariful de inchiriere include si asigurarea |Full Casco asa ca daca lovesti masina inchiriata nu esti pus sa platesti absolut nimic. am avut eu masina de la cei de la masina de inlocuire si nu am platit nimic. totul e inclus in pretul de inchiriere , absolut tot ti-o aduc si acasa daca vrei - ma rog , mai putin benzina :))
Raspunde

Vasile

Acum 1 an

O firma de escroci , prin procura notariala tarifeaza societatile de asigurari cu 250 euro pe zi pentru un Fiat . Castig 90% , asa afacere ..Sa vedem cand la anul ..cat or sa mai fie o asigurare RCA...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus