Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
20°C

#rezist, versiunea PSD. ”Au încins ringul de dans până seara târziu”

#rezist, versiunea PSD. ”Au încins ringul de dans până seara târziu”

PSD Sibiu a organizat miercuri evenimentul “#REZIST +50ani” pentru 25 de cupluri din oraș care au sărbătorit Nunta de Aur, peste 50 de ani de căsnicie. “Am ales motto-ul #REZIST +50ani deoarece cred că dumneavoatră vi se potriveşte cel mai bine. Căsniciile dumneavoastră rezistă de peste 50 de ani, în ciuda tuturor problemelor pe care, inevitabil, viaţa vi le-a scos în cale. Avem în mijlocul nostru un cuplu care sărbătoreşte 71 de ani de căsnicie.  Mulţi dintre noi ne dorim să ajungem la acea venerabilă vârstă, dar dânşii au petrecut acei ani împreună, ca familie. Doamnelor şi domnilor, aveţi toată admiraţia şi respectul nostru!”, a spus Cătălin Stanciu, preşedintele Organizaţiei Muncipale PSD Sibiu.

DSC02281

Evenimentul a început la prânz cu o slujbă solemnă desfăşurată la Biserica Trei Stejari. După ce au primit binecuvântarea, cele 25 de cupluri s-au îndreptat spre restaurant, unde au fost întâmpinate de Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Dan Cermonea, Preşedintele Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Sibiu, senatorul Nicolae Avram şi Ion Popa, Preşedintele Organizaţiei Naţionale a Pensionarilor Social Democraţi.  “Nu pot decât să mă închin în faţa dumneavoastră şi să vă felicit pentru înţelegerea şi dragostea reciprocă de care aţi dat dovadă în toţi aceşti ani de căsnicie. Fiecare dintre dumneavoastră este un exemplu demn de urmat de către generaţiile tinere. 50 de ani reprezintă o viaţă de om. Iar dumneavoastră sunteţi împreună şi vă iubiţi de o viaţă.”, le-a spus Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, sărbătoriţilor.

DSC02340

Sărbătoriţii au primit câte o insignă cu #REZIST +50ani, o medalie, o diploma aniversară, iar doamnele câte un buchet cu trei trandafiri roşii. Din partea Mitropoliei Ardealului, Cuplurile de Aur au primit câte o carte de rugăciune. ”În ciuda vârstei înaintate, domnii şi doamnele nu au putut rezista acordurilor muzicale din tinereţile lor şi au încins ringul de dans până seara târziu”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PSD Sibiu.

DSC02516

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, "seara târziu" e acea parte a zilei cand, merg găinile la culcare?...
Raspunde

!

Acum 3 ani

Nu cand mergi tu la lucru, troll jegos
Raspunde

Andrei

Acum 3 ani

Cinism si nesimtire maxima. Sa folosesti #rezist, exact simbolul anti-coruptiei, folosit ca protest impotriva ta, partid care incearca non stop sa ingenuncheze justitia. O palma data celor 40000 de sibieni care au umblat zile in sir prin frig in oras ca nebunii dupa orele de serviciu, ca sa blocheze marsaviile PSD.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

chivuta din teleorman

Acum 3 ani

Ce bine ca s-a gasit o intrebuintare pasnica acestui slogan dubios... La ce au rezistat cei de dinainte? Au dovedit ca n-au putut rezista manipularii si au iesit cu catel si purcel nici ei nu stiau pt. ce... Unii doar sa se afle in treaba..
Raspunde

idgaf

Acum 3 ani

Foarte frumos. Bunici mei s-au simtit foarte bine. Chiar daca eu nu sunt fan PSD, ma bucur ca ei au primit aceasta atentie, si ca s-au simtit atat de bine. Frumos gestul.
Raspunde

alzheimer

Acum 3 ani

Felicitari casatoritilor care au rezistat 50 ani pentru a participa la aceasta pomana marca psd! Felicitari bisericii care pecetluieste ducerea in derizoriu a unui simbol, aratand clarviziune si intelepciune!
Raspunde

...

Acum 3 ani

Asa nume, asa comentariu...Unde dai si unde crapa!
Raspunde

Ety

Acum 3 ani

De pensii i-a intrebat cineva? Sunt fericiti, nivelul de trai e ok ? Dupa jumatate de viata petrecuta sub tutela marca psd oamenii se multumesc cu o pomana!
Raspunde

chivuta din teleorman

Acum 3 ani

Ina draga , te astept ca comemorarea protestelor. Ca semn de recunoastere poarta un catel de plus rasa pitbull.. Poate asa reusiti sa obtineti ceva...
Raspunde

Ina

Acum 3 ani

Ne-am inteles! Ca semn de recunoastere iti propun sa tii in mana programul de guvernare al psd, cel pe care ai bifat tot ce s-a indeplinit pana acum!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus