Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Vremea se răcește considerabil începând de vineri seara. Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare

Vremea se răcește considerabil începând de vineri seara. Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare

Administrația Națională de Meteorologie a transmis vineri o informare meteo cu privire la răcirea vremii, apariția vântului puternic și chiar a ninsorii.

Avertismentul este valabil începând cu această seară, de la ora 21:00, până în data de 30 octombrie, ora 23:00.

”Din noaptea de vineri spre sâmbătă (27/28 octombrie) și până duminică dimineața (29 octombrie) vântul va avea intensificări temporare, cu viteze cuprinse, în general, între 45 și 55 km/h. La munte, îndeosebi, la altitudini de peste 1600 m, rafalele vor depăși 65...70 km/h, iar pe creste 80...90 km/h. Trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.
Duminică (29 octombrie) și luni (30 octombrie) intensitatea vântului va fi în creștere, iar la munte va sufla tare. În zona montană va ninge viscolit și se va depune strat de zăpadă consistent. Valorile termice vor scădea în toată regiunea, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece”, se arată în informarea meteo transmisă de ANM.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus