Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
21°C

Clinica de Fertilitate Polisano, singurul centru integrat de medicină materno-fetală din Transilvania

Clinica de Fertilitate Polisano, singurul centru integrat de medicină materno-fetală din Transilvania

Clinica de Fertilitate Polisano şi-a mutat sediul în cadrul Spitalului European Polisano, din str. Izvorului nr. 1A, unde va ocupa o suprafaţă extinsă. Astfel, aceasta devine centru integrat de medicină materno-fetală, singurul de acest tip din zona Transilvaniei, oferind servicii medicale complete de fertilizare, obstetrică – ginecologie, maternitate şi neonatologie.

Clinica de Fertilitate Polisano a fost fondată de Dr. Ilie Vonica în colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer, spre sfârşitul anului 2006. De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, echipa medicală a obținut un binemeritat renume în rândul clinicilor de profil din ţară, sute de cupluri care acum se bucură de surâsul copiilor lor beneficiind de experienţa şi profesionalismul acesteia. Astfel, de la începerea activităţii până în prezent, au beneficiat de evaluarea infertilităţii şi alegerea planurilor de tratament 5.800 de cupluri de pe întreg cuprinsul ţării, iar 2.900 de cupluri au urmat proceduri specifice de fertilizare în vitro. Restul pacienţilor au beneficiat de investigarea şi tratarea cauzelor infertilităţii, la o parte dintre aceştia nemaifiind nevoie ulterior de începerea procedurilor uzuale.

„Rata de reuşită a procedurilor efectuate în decursul celor 10 ani de activitate, una dintre cele mai mari din ţară, cu o medie istorică de 53%, este consecinţa firească a profesionalismului echipei medicale şi a rigurozităţii aplicării procedurilor specifice, puse în practică cu ajutorul dotărilor de excepţie”, declară dr. Ovidiu Gligor, coordonatorul Centrului Materno-Fetal al Clinicii Polisano.

În completarea serviciilor oferite de clinica de fertilitate, Centrul Materno-Fetal asigură condiţii optime pentru urmărirea evoluției sarcinii, precum şi naşterea în Maternitatea Polisano. „Suntem unul dintre puţinele centre din ţară care pot oferi în același loc o asistenţă medicală completă pentru tratatarea infertilităţii, monitorizarea sarcinilor şi venirea pe lume a nou-născuţilor mult aşteptaţi”, spune Dr. Ovidiu Gligor.

gligor ovidiu polisano medic

De șase ani, Clinica de Fertilitate Polisano este inclusă în Subprogramul de Fertilizare în Vitro şi embriotransfer, păstrând şi continuând această tradiţie şi în cursul anului viitor. Echipa centrului este constituită din 4 medici atestaţi în tratamentul infertilităţii şi reproducerii umane asistate, embriologi cu experienţă vastă în proceduri de fertilizare în vitro, pregătiţi atât în ţară cât şi în străinătate, precum şi asistente a căror pricepere şi pasiune sunt puse în slujba cuplurilor care apelează la serviciile centrului, iar omogenitatea echipei de specialişti constituie o reţeta de succes pentru procedurile realizate.

Comentarii

2 comentarii

Daiana

Acum 3 ani

Este umilitor pentru femeile care merg sa faca ferilizare sa fie in aceeasi încăpere cu cele care au nascut sau cu cele însărcinate. E chinuitor din punct de vedere psihic. Plus ca au plecat cei doi medici foarte buni.
Raspunde

Ion

Acum 3 ani

Medici buni?! Erau catastrofe profesionale, politruci, vorbitori de vorbe, mai rau ca parintele necula.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus