Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
29°C

Turcan: Călin Popescu Tăriceanu a inventat statul paralel în România

Turcan: Călin Popescu Tăriceanu a inventat statul paralel în România

 

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, consideră descalificantă reacția fostului premier Călin Popescu Tăriceanu la adresa președintelui Klaus Iohannis.  ”Toată țara poate vedea că domnul Tăriceanu a devenit avocatul corupției în spatiul public. Modul iresponsabil în care a reactionat arată că dl. Tăriceanu se teme foarte tare de acțiunea justiției. Călin Popescu Tăriceanu a inventat statul paralel în România când de pe poziția de prim ministru trimitea în secret biletele roz cerând intervenții în actul de justiție. Este regretabilă această involuție de discurs la domnul Tăriceanu, pentru care acum fostul primar Iohannis este văzut drept inactiv, in vreme ce în 2007, un întreg guvern în frunte cu dl. Tăriceanu a sărbătorit intrarea în UE la Sibiu. Domnul Tăriceanu a transformat a doua poziție în stat în platforma lansării de mahalagisme în spatiul public, o involuție de-a dreptul șocantă”, a spus Raluca Turcan în cadrul unei conferințe de presă.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a promis şefului statului, printr-o scrisoare deschisă, că va lupta în continuare pentru "demantelarea 'statului paralel'”. ”Vă promit, domnule preşedinte, că, în ciuda faptului că nu fac bine politicii promovate de dvs., mă voi lupta în continuare, împreună cu toţi oamenii de bună credinţă, pentru demantelarea 'statului paralel', pentru aflarea adevărului despre mecanismele acestui sistem şi a participanţilor la uzurparea puterii alese democratic la alegeri", se arată în scrisoarea deschisă adresată joi de Tăriceanu lui Iohannis.  Tăriceanu susţine că nu este "timorat" de dosarele ''fabricate la comandă" de Codruţa Kovesi şi nici de alte instrumente utilizate de "statul paralel" pentru arestarea, compromiterea, condamnarea sau îndepărtarea din viaţa publică a adversarilor politici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

B.Utoru

Acum 6 ani

Tăriceanu a inventat virtual statul paralel, pe când Băsescu l-a inventat concret.
Raspunde

Dorin

Acum 6 ani

O traseista pe centura politicii, o fosta sclava a lui Basescu, transferata, "la pachet" cu ce a mai ramas din partidul zis liberal, in ograda lui Iohannis. Cand ai studiat la Moscova si serviciile stiu ce stiu, nu prea ai de ales unde dai limbile....
Raspunde

dumi

Acum 6 ani

Corect! Da Stolojan ne spuneti ce a inventat???
Raspunde

///

Acum 6 ani

Stolojan, zis Robocop!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus