Vineri,
03.02.2023
Partial Noros
Acum
-0°C

Aproape 100 de puncte înscrise de galben-albaștri. O victorie frumoasă acasă

Aproape 100 de puncte înscrise de galben-albaștri. O victorie frumoasă acasă

Baschetbaliștii sibieni au ajuns vineri seara aproape de 100 de puncte în meciul cu Timba Timișoara, disputat la Sala Transilvania. La 98 de puncte, CSU Sibiu și-a adjudecat victoria împotriva timișorenilor.

Sportivii antrenați de Dan Fleșeriu au avut un meci frumos astăzi împotriva celor de la Timișoara și au înscris aproape 100 de puncte. Sibienii au menținut avantajul pe toată durata meciului, cu scorul de 21-17, 22-19, 29-14 și 26-20 pe final de sferturi, iar victoria a venit la o diferență de 28 de puncte de adversari.

„Am avut un meci mai greu decât ne așteptam în prima parte. Am intrat prea relaxați, știam că de la Timba lipsesc o mulțime jucători, jucători importanți. Ei au venit să își vândă scump pielea și, deși le-am cerut și le-am explicat jucătorilor mei că este pericol dacă începem așa, tot nu s-au putut motiva. Chiar dacă să zicem de alergat în apărare am alergat, nu am făcut fazele până la sfârșit și de aceea am luat atât de multe puncte. Mă bucur că în sfertul trei au înțeles, au jucat 5-6 minute bine, ne-am dus la 20 de puncte iar de acolo totul a fost simplu. Să vedem ce va urma după pauza competițională și dacă vom putea să jucăm mult mai bine, pentru că trebuie să jucăm mult mai bine, cu Galați și Craiova”, a declarat Dan Fleșeriu la finalul partidei.

Dintre sibieni, ca număr de puncte a ieșit din nou în față Tyler Laser cu 18 puncte înscrise, patru recuperări și două pase decisive. În echipa adversă, Thomas de Thaey s-a remarcat cu 20 de puncte înscrise și trei recuperări.

Următorul meci se va disputa în deplasare, pe 2 decembrie, împotriva celor de la CS Phoenix Galați.

csu sibiu timba timisoara-7 csu sibiu timba timisoara-5 csu sibiu timba timisoara-4 csu sibiu timba timisoara-3 csu sibiu timba timisoara-8

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus