Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
0°C

Picii de la Interstar dau piept cu Tottenham și Hertha

Picii de la Interstar dau piept cu Tottenham și Hertha

Grupa de juniori născuți în anul 2006 a clubului sibian Interstar se pregătește de un nou turneu internațional de calibru. La mijlocul acestei săptămâni, picii pregătiți de Daniel Murașan vor participa la un turneu ce va avea loc în Cehia. În 16 noiembrie, tinerii fotbaliști vor da piept cu echipa omonimă a clubului Slavia Praga iar pe 17 noiembrie cu juniorii echipei FK Usti. Apoi, pe 18 noiembrie, tinerii fotbaliști se mută în Germania, la Berlin, unde vor juca în cadrul unui alt turneu ce le va aduce ca adversare grupele de juniori ale echipelor Hertha Berlin, Hamburg SV, Hannover 96 și Tottenham Hotspur. "Suntem încântați că avem posibilitatea de a juca contra unor cluburi cu renume în fotbalul mondial. Categoric că va fi deosebit de greu, dar nu imposibil. Mergem cu gândul de a arăta că Sibiul dispune de talente. Mă bucur că putem lua contact cu stilul și mentalitatea fotbalului european. Copiii au numai de învățat din acest turneu.

Își doresc să joace astfel de meciuri. Multumesc colegilor de la club, părinților jucătorilor și sponsorilor care au făcut posibilă participarea la acest turneu pentru sprijinul acordat", spune Daniel Murașan, antrenorul grupei 2006. Interstar nu este la primul turneu de calibru alături de echipe de top din europa. În septembrie, echipa pregătită de Caius Băra a participat la Albim Cup, în Cehia, alături de Liverpool, FC Nurenberg, Hertha Berlin, Sparta Praga, Dinamo Dresda sau Karpaty Lvov. Delegația Sibiului la cele două turnee din luna noiembrie e formată din Daniel Murașan antrenor, Mircea Soare antrenor secund și lotul de jucători format din: Iustin Chirilă, Dennis Berta (portari), Darius Stroia, Sebastian Duțu, Valentin Drăghescu, Luca Stănese, Darius Cosma, Robert Gliga, Ianis Gândila, Casian Soare, Vicențiu Vlad, Florin Mihăilă, Andreas Birbic, Vlad Cărpinișan, Ștefan Veștemean (jucători de câmp)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

Bah, voi can' zacetz Tottenham shi Hertha va gan'itz ca la hamburghari shi la cartofi prajitz?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus