Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Actualizare: Avaria la rețeaua de apă din Cisnadie a fost rezolvată

Actualizare: Avaria la rețeaua de apă din Cisnadie a fost rezolvată

Actualizare 23 noiembrie: Echipele de intervenție ale Apă Canal SA Sibiu au finalizat lucrarea de remediere a conductei magistrale, astfel încât furnizarea apei se face la parametrii normali.

Știe inițială: SC Apă Canal SA Sibiu anunță că din cauza unui defect apărut la conducta magistrală din avalul rezervorului de înmagazinare a apei potabile (zona Dealul lui Grigore), va fi sistată furnizarea pe următoarele străzi din Cisnădie: Țesătorilor, Stupului, Merilor, Caișilor, Vișinilor, Trandafirilor, Sibiului, Măgurii, Stejarului, Prejbei, Livezii, Chateau Thierry, Băilor, 1 decembrie, Cetății, Piața Nouă, Lacului, Lungă, Dezrobirii, Mihai Eminescu, Herman Gmeiner, Prunului și Crinului. 

Echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului, avaria urmând a fi remediată în cel mai scurt timp posibil. SC Apă Canal SA Sibiu a pus la dispoziția abonaților apă menajeră prin intermediul unei autospeciale ce staționează în zona magazinului PROFI ( str. Stejarului)

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Aurel

Acum 5 ani

Apa menajera!!!!???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus