Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Rotary Club Sibiu a răsplătit trei elevi. Cu premii de 13.000 de lei și tabere

Rotary Club Sibiu a răsplătit trei elevi. Cu premii de 13.000 de lei și tabere

Clubul Rotary Sibiu a susținut și anul acesta excelența în rândul tinerilor liceeni sibieni, oferind premii în bani și tabere internaționale Rotary. Raul Drăgoiu, Sebastian Lupean si Razvan Dumitru sunt cei trei tineri care au fost premiați pentru rezultatele excelente pe care le-au obținut în anul școlar 2016/2017. Elevii au participat la concursuri naționale și olimpiade unde au obținut locurile rezultate deosebite, reușind chiar și medalii la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din India.

În sala festivă a Bibliotecii Astra, în prezența profesorilor, părinților, membrilor Rotary, Rotaract și Interact, cei trei liceeni au fost recompensați pentru munca depusă și rezultatele obținute. Radu Muntean, președintele Clubului Rotary, le-a înmânat premiile Rotary pentru excelență, premii ce au depășit suma de 13.000 de lei.

Premiul III în valoare de 1.000 lei a fost obținut de Răzvan Dumitru, iar premiul II, în valaore de 2.000 lei de către Sebastian Lupean, ambii elevi la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Pe locul I s-a clasat Raul Drăgoiu, de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”. Raul a avut medalie la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din India în luna decembrie 2016 și a participat la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din China din acest an. Elevul a obținut premiul cel mare acordat de Clubul Rotary pentru excelență, în valoare de 10.000 de lei.

rotary elevi

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

adica?

Acum 6 ani

Ce aia "Rotarii club din titlu?
Raspunde

Ina

Acum 6 ani

Bravo copii si mult succes in continuare! Bravo si celor ce s-au gandit la ei si dedica timp si bani pentru recunoasterea eforturilor si motivarea acestor elevi eminenti! Din pacate se face foarte putin in Sibiu pentru sustinerea elevilor supradotati. Exista centre de excelenta pentru pregatirea olimpicilor in foarte multe orase mult mai mici in timp ce in Sibiu absolut niciunul, la nici o materie. Nu e de mirare cat de mult a scazut Sibiul la rezultate la orice olimpiada. Oare vede cineva asta? Chiar nu mai intereseaza pe nimeni?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus