Vineri,
03.02.2023
Partial Noros
Acum
-0°C

Restricții de trafic pentru Ziua Națională

Restricții de trafic pentru Ziua Națională

Începând de mâine, 30 noiembrie și până în 1 decembrie, în Sibiu vor fi impuse restricții de circulație pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor dedicate celebrării Zilei Naționale a României, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Astfel, în 30 noiembrie se interzice accesul autovehiculelor în parcarea situată lângă Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu de pe Bulevardul Corneliu Coposu.

În 1 decembrie, între orele 09,00 – 13,00 – Bulevardul Corneliu Coposu, trafic rutier va fi închis total din Piața Unirii până la intersecția cu strada Constituției.

Tot în 1 decembrie, între orele 17,00 – 19,00, traficul rutier se va desfășura restricționat cu ocazia retragerii cu torțe organizată de structurile din cadrul Sistemului Național de Apărare și Ordine Publică, pe traseul bd. Victoriei – bd. V. Milea – str. Someșului – str. Școala de Înot – str. Nicolae Olahus –bd. Mihai Viteazul – str. Nicolae Iorga – bd. V. Milea – str. Revoluției.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor, polițiștii le recomandă participanților la trafic să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care se vor afla pe traseele menționate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

V

Acum 5 ani

nu ocoliti!!! veniti la PROTEST
Raspunde

Jakob

Acum 5 ani

Iarasi tu mai cacatule!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus