Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Restricții de trafic pentru Ziua Națională

Restricții de trafic pentru Ziua Națională

Începând de mâine, 30 noiembrie și până în 1 decembrie, în Sibiu vor fi impuse restricții de circulație pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor dedicate celebrării Zilei Naționale a României, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Astfel, în 30 noiembrie se interzice accesul autovehiculelor în parcarea situată lângă Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu de pe Bulevardul Corneliu Coposu.

În 1 decembrie, între orele 09,00 – 13,00 – Bulevardul Corneliu Coposu, trafic rutier va fi închis total din Piața Unirii până la intersecția cu strada Constituției.

Tot în 1 decembrie, între orele 17,00 – 19,00, traficul rutier se va desfășura restricționat cu ocazia retragerii cu torțe organizată de structurile din cadrul Sistemului Național de Apărare și Ordine Publică, pe traseul bd. Victoriei – bd. V. Milea – str. Someșului – str. Școala de Înot – str. Nicolae Olahus –bd. Mihai Viteazul – str. Nicolae Iorga – bd. V. Milea – str. Revoluției.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor, polițiștii le recomandă participanților la trafic să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care se vor afla pe traseele menționate.

Comentarii

2 comentarii

V

Acum 3 ani

nu ocoliti!!! veniti la PROTEST
Raspunde

Jakob

Acum 3 ani

Iarasi tu mai cacatule!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus