Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO Sezonul de schi, oficial deschis. Programul lunii decembrie

FOTO Sezonul de schi, oficial deschis. Programul lunii decembrie

Primii schiori au încercat deja pârtia deschisă, vineri, la Arena Platoș. Tunurile de zăpadă au funcționat la foc continuu în ultimele zile, dar administratorii au avut parte și de un ajutor din partea vremii. A nins la Păltiniș, la final de noiembrie, așa că stratul de zăpadă naturală a ajuns la peste 25 de centimetri.

Deocamdată, s-a deschis doar pârtia D, de care s-au bucurat în special cei mai mici dintre schiori și snowboarderi. Sâmbătă se schiază pe nocturnă, până la ora 21, iar duminică se va schia până la ora 17.00.

schi arena platos

Centrul de închirieri a fost reorganizat, astfel încât să asigure un flux mai bun de clienți. Peste o mie de echipamente sunt disponibile la Arena, pentru copii începând de la mărimea 24 și pentru adulți, până la mărimea 51.

În luna decembrie, până de Crăciun, complexul va fi deschis doar în week-end-uri, sâmbăta, de la ora 10, până la ora 21.30, iar duminica, până la ora 17. Începând cu 25 decembrie, Arena se deschide zilnic, de la ora 09.00 și până seara, la 21.30.

snowboard arena

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

DERDELUSUL ARENA

Acum 6 ani

Sa sofezi pe un drum intortocheat o ora, pentru a schia pe-o partie de 2-300 metri, parca e jenant...
Raspunde

Bla bla

Acum 6 ani

Poti sa sofezi in alta parte.Si asa e mare inghesuiala in orasul asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus