Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Șovăială despre buget: Pe modelul Radio Erevan, nu e Volgă, ci biciletă și nu ni se dă, ni se ia!

Șovăială despre buget: Pe modelul Radio Erevan, nu e Volgă, ci biciletă și nu ni se dă, ni se ia!

Deputatul de Sibiu Constantin Șovăială a comentat pe pagina sa de Facebook proiectul Legii Bugetului de Stat pe 2018 - varianta propusă de Ministerul de Finanțe - printr-o gluma din seria ”Radio Erevan”: ”un ascultător întreabă dacă e adevărat că dirijorul și compozitorul Aram Haciaturian a primit lunea trecută, în dar pentru serviciile aduse URSS, un autoturism Volga. «Este adevărat, dar nu luni, ci miercuri. Și nu a fost vorba despre o Volgă, ci despre o bicicletă. Și nu i s-a dat, ci i s-a luat», venea răspunsul. Pe același model, cetățenii care au auzit în campania electorală a socialiștilor că anul viitor  li se vor da mai mulți bani trebuie să știe că nu o sa se întâmple în 2018 și că banii nu li se vor da, ci li se vor lua”, scrie Șovăială pe pagina sa de socializare.

Deputatul liberal spune că, la modul concret, municipiul Sibiu va pierde din cauza ”revoluției fiscale” peste 60 de milioane de lei , iar Mediașul peste 16 milioane și că PSD vrea să contrabalanseze aceste pierderi  cu încasări masive din TVA , încasări , însă, ”probabile”. ”Legea Bugetului prevede, paranormal, o creștere a încasarilor din TVA în 2018 în condițiile în care a colectat până acum, în 2017, cu 1,2 miliarde de lei mai puțin decât trebuia” – comentează Șovăială.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cl. Anul politic

Acum 6 ani

Nimic nou sub soare - tăiere din buget.Din păcate și pedelacii au cam tăiat din pensii și salarii și din investiții. Dar au uitat. Putem spune asta fără șovăială.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

...

Acum 6 ani

" în 2017, cu 1,2 miliarde de lei mai puțin decât trebuia" - la anul se va colecta doar cu 1 mld de lei mai putin....deci vor spune ca au crescut incasarile
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus