Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
-2°C

Concert caritabil: „Speranță prin muzică”

Concert caritabil: „Speranță prin muzică”

Asociația Rotaract Club Sibiu împreună cu Asociația Elijah au organizat joi, 7 decembrie, prima ediție a concertului caritabil „Speranță prin Muzică”, la Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu, sala „Oglinzilor”, cu scopul de a strânge fonduri cu ajutorul cărora să sprijine proiectul „Școala de Muzică”. 

Copiii Asociaţiei Elijah au încântat publicul prezent într-un număr mare prin măiestria și pasiunea de care au dat dovadă, magia muzicii și povestea lor emoționantă, făcând din acest eveniment unul cu totul special.

„Atât pentru asociație, cât și pentru copii, acest concert a fost ocazia cea mai bună pentru a-i ajuta să își spună povestea prin muzică și pentru a le arăta încredere. Copiii au primit încă o motivație pentru a continua să cânte, au primit respect pentru munca depusă și încredere în ei înșiși. A fost un moment de energie și motivație, în care copiii s-au simțit ascultați și apreciați. În plus, au fost deosebit de impresionați de numărul mare de persoane prezente și de faptul că, la final, cei prezenți în sală s-au ridicat în picioare pentru a-i aplauda. Banii donați vor fi folosiți pentru cumpărarea de consumabile pentru instrumentele muzicale și pentru pungi de Crăciun pentru copii”, a declarat Antoaneta Ghișoiu, vice-președinte al Asociației Elijah și Șef centru social de zi - Casă Thomas, Nou.

speranta prin muzica 1

Evenimentul a fost organizat de Asociația Rotaract Club Sibiu, împreună cu Asociaţia Elijah, și sprijinit de Club Rotary Sibiu și Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu.

„Ne bucurăm că am reușit să realizăm acest eveniment deosebit pentru niște copii minunați. Am fost foarte plăcut impresionați de impactul generat în comunitate și în acest sens, doresc să mulțumesc tuturor celor care au dat curs invitației noastre, venind astfel în sprijinul acestor copilași talentați. De asemenea, doresc să mulțumesc sponsorilor și partenerilor noștri pentru frumoasa colaborare”, a declarat Paul Alexandru Văcaru, președintele Rotaract Club Sibiu.

Asociația Elijah a fost înființată la sfârșitul anului 2011 de către un preot iezuit, Georg Sporschill, și o nemțoaică, Ruth Zenkert. Scopul asociației este de a oferi sprijin copiilor și tinerilor aflați în dificultate, din satele de pe Valea Hârtibaciului. Activitatea se pliază pe două mari proiecte: centrul social și Școala de muzică. După cinci ani de activitate asociația lucrează în centrele sociale și în cele două școli de muzică cu peste 450 de copii din satele Hosman, Nocrich, Țichindeal, Casolt, Daia și Nou. speranta prin muzică Rotaract Club Sibiu este un grup format din tineri dornici să ajute la dezvoltarea orașului. Pe lângă activităţile şi acţiunile pe care le întreprind pentru a se dezvolta personal, profesional şi ca grup, se implicăm în comunitate în diverse arii de activitate: de la educaţie, până la încurajarea dezvoltării sociale, culturale, economice în oraş, şi nu numai, materializate prin proiectele pe care le desfășoară.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus