Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
3°C

L-ați văzut? A dispărut în drum spre casă

L-ați văzut? A dispărut în drum spre casă

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 46 de ani care a plecat de la o stână din județul Sibiu către domiciliul din localitatea Dăbuleni, județul Dolj, fără însă a ajunge acasă. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Potrivit polițiștilor, în 05.12.2017, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu despre faptul că în data de 28.11.2017, fiul său, OANCE MIRCEA, în vârstă de 46 ani, a plecat de la o stână de oi amplasată în extravilanul localității Țichindeal, județul Sibiu, către domiciliul său din județul Dolj fără a ajunge acasă.

Semnalmente : înălțime -1,75 m.; greutate - 70 kg.; păr grizonat, fir drept, tuns scurt; ochi căprui; față ovală, ten alb, constituție slabă.

Semne particulare: două cicatrici de circa 5 cm în zona capului.

La data plecării, persoana purta o căciulă neagră, geacă de blue-jeans îmblănită, de culoare albastră, o bluză galbenă, pantaloni sport de culoare neagră cu dungă albă şi cizme de cauciuc de culoare verde.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus