Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Recepție finală pentru rețelele noi de alimentare cu apă potabilă și canalizare din Ocna Sibiului

Recepție finală pentru rețelele noi de alimentare cu apă potabilă și canalizare din Ocna Sibiului

A fost semnat procesul verbal de recepție finală pentru Contractul CL 4 – ,,Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare din localitatea Ocna Sibiului”. Lucrările au fost inițiate din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Sectorial Mediu 2007-2013 și au fost finalizate prin intermediul contractului ‘’Fazarea Proiectului - Extinderea si Reabilitarea Infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu si Brașov’’, cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2017 - 2020. Valoarea lucrărilor este de 12.832.166,47 lei, din fonduri europene (8.105.076,79 lei), fonduri guvernamentale (1.239.599,97 lei), contribuția autorităților locale (190.707,7 lei) și aport al Operatorului Regional S.C. Apă – Canal S.A. (3.296.782,01 lei).

Lucrările au fost executate de către SC Universal Business S.A. şi au presupus reabilitarea a circa 10,8 km conducte de alimentare cu apă, extinderea reţelei de distribuţie a apei potabile cu aproximativ 5,1 km, a reţelei de canalizare cu 14,7 km, construirea a 4 noi staţii de pompare ape uzate şi conducte de refulare a apelor uzate în lungime de circa 0,83 km. Au fost reabilitate 804 branşamente de apă, iar în cadrul extinderii reţelelor de apă şi canalizare au fost executate 155 noi branşamente de apă şi 1.182 racorduri de canalizare pentru noii consumatori.

Investițiile realizate de către S.C. Apă – Canal S.A. Sibiu prin acest contract precum și prin cel de construire a unei Stații de epurare noi și performante au sporit calitatea vieții în localitatea Ocna Sibiului, fiind redus gradul de poluare a râului Visa și a apelor din aval.

Comentarii

1 comentarii

GEO

Acum 3 ani

SC Universal Business S.A. IN ACEST FEL GRADINARU ILIE GIGACALORIE A REUSIT SA DISTRUGA ENERGIE TERMICA SA DIN SUBORDINEA CONSILIULUI LOCAL SI SA-SI INFIINTEZE PROPRIA COMPANIE CARE FACE LUCRARILE DE PROFIL. AR TREBUI CA CEI IN DREPT SA SE AUTOSESIZEZE SI SA FACA PUBLICA LISTA ACTIONARIATULUI DIN SA. SE VOR CONSTATA MARI SURPRIZE...CATI ACOPERITI POLITIC SUNT ACOLO. IN ACELASI MOD AR TREBUI SA SE VERIFICE SI DOSARUL DE ATRIBUIRE AL CONTRACTULUI DE EXECUTIESI AICI SE VOR CONSTATA MULTE FALSURI.DE RETINUT DOAR EXPERIENTA SIMILARA SOLICITATA PRIN CAIETUL DE SARCINI SI OFERTA FIRMEI CASTIGATOARE. AR TREBUI VERIFICATI SUBANTREPENORII CU CARE A LUCRAT SI SE VOR CONSTATA CONFLICTE DE INTERESE COLOSALE ( VEZI INTERESELE FOSTULUI DIRECTOR NICULESCU DE LA APA CANAL, DECEDAT INTRE TIMP ) ETC...ETC.. CONSULTANTUL....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus