Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO Victorie pentru BC CSU Sibiu, la 32 puncte diferență

FOTO Victorie pentru BC CSU Sibiu, la 32 puncte diferență

Jucătorii antrenați de Dan Fleșeriu s-au apropiat și vineri seara de un scor din trei cifre, în meciul cu Tg. Mureș disputat acasă. Partida s-a încheiat cu scorul de 91 – 59 pentru baschetbaliștii galben-albaștri.

BC CSU Sibiu a oferit galeriei un meci spectaculos în cea de-a doua parte a jocului, cu jucători mai puțin valorificați în mod normal dar pe care antrenorul a decis astăzi să îi lase în teren.

„Am încercat să rotim cât mai mult și să le dăm minute tuturor jucătorilor. Am și reușit asta. Au fost momente bune de joc și sper că și apreciate de public. Să vedem acum dacă jucătorii care au intrat astăzi mai multe minute decât de obicei vor aprecia acest lucru și în meciul următor vor juca mai bine”, a declarat Dan Fleșeriu la finalul partidei.

Galben-albaștrii au reușit 18 coșuri de trei puncte, cu toate că, spune antrenorul, nu și-au propus să facă vreo performanță din acest punct de vedere, în meciul cu Tg. Mureș.

„Am încercat să dăm și coșuri de trei puncte chiar dacă nu ne-am propus treaba asta de la începutul jocului. La pauză însă când am văzut că dăm așa multe de trei puncte, am încercat. Problema e că atunci când fugi după ceva anume, nu reușești”, a spus antrenorul.

Marcel Davis a făcut o figură frumoasă și a condus echipa în teren în ultima parte a meciului. Baschetbalistul de 22 de ani a înscris 16 puncte în partida împotriva mureșenilor, MVP fiind conducătorul de echipă, Radu Paliciuc. Sportivul înalt de 1,98 a înscris 21 de puncte. Pentru CSU Sibiu au mai înscris Lawrence Kinnard 11p, Monyea Pratt și Tyler Laser câte 10p, Wilhelm Brosser 9p, Mirel Dragoste și Andrei Petica câte 6p și Chris Cooper 2p.

Următorul meci se va disputa tot acasă, în compania celor de la CS Politehnica Iași, pe 20 decembrie.

 

Foto: Cristina Bălău

csu tg mures-19 csu tg mures-21 csu tg mures-22 csu tg mures-24 csu tg mures-26 csu tg mures-2 csu tg mures-3 csu tg mures-4 csu tg mures-5 csu tg mures-6 csu tg mures-7 csu tg mures-8 csu tg mures-9 csu tg mures-10 csu tg mures-11 csu tg mures-12 csu tg mures-13 csu tg mures-14 csu tg mures-15 csu tg mures-16 csu tg mures-17

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus