Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Video controversat de susţinere a modificării Codurilor Penale

Video controversat de susţinere a modificării Codurilor Penale

Viceprimarul din Craiova, Adrian Cosman, a postat pe Facebook un clip animat din care reiese că PSD şi ALDE aduc modificări Codurilor Penale pentru a nu mai exista ”ţapi ispăşitori" ai anchetatorilor, polițiștii și procurorii fiind numiţi incompetenţi. Clip ce a fost distribuit şi de Lia Olguţa Vasilescu, dar apoi a fost sters.

Potrivit Mediafax, filmuleţul pleacă de la ipoteza că la metrou are loc o crimă, iar privitorul, un simplu cetăţean, este prin preajmă. Clipul prezintă un scenariu în care acesta ajunge "vinovatul de serviciu" în lipsa adevăratului făptaş.

”Se poate întâmpla ca poliţia incompetentă să nu-l identifice pe ucigaş. Şi să caute un ţap ispăşitor. Legea poate să fie de partea ta, nu de partea poliţiei sau a procurorilor incompetenţi. Parlamentul trebuie să modifice legile justiţiei în folosul oamenilor. Gata cu ţapii ispăşitori”, se arăta în mesajul distribuit de viceprimarul din Craiova, Adrian Cosman.

Ulterior, filmuleţul de 57 de secunde a fost distribuit şi pe un cont PSD Craiova, dar şi pe contul ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Câteva ore mai târziu, acesta a fost şters atât de pe contul PSD Craiova, cât şi de pe contul ministrului şi a viceprimarului municipiului Craiova.

Clipul a fost criticat în termeni duri de fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

”Incredibil. Principalul partid de guvernământ îşi bate aici joc în ultimul hal de două categorii profesionale: poliţiştii şi procurorii. Oamenii ăştia şi-au pierdut complet minţile! #SHARE, sa ajunga la toţi poliţiştii şi procurorii ce face #partidulinfractorilor”, a scris pe Facebook Voiculescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Comunicat PSD

Acum 6 ani

Beiii, nu va luati de tanti olguta. Noi ne stropim la filiala cu pishat de tanti olguta pentru anti deochi baaa. Merge de minune. Uite nea Nelu nu a mai racit de aproape 30 de ani, de la revolutie!
Raspunde

un cititor

Acum 6 ani

Cat de imbecil poti sa fi, ca sa debitezi astfel de aberatii?
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Pacat ca nu a salvat nimeni filmuletul! Trebuie pastrat pentru posteritate!
Raspunde

adio ue

Acum 6 ani

Existau si prin anii 50 filmulete ale propagandei rosii care aratau cat de neromani sunt intelectualii si cei care aveau pojghita de avere- chiaburii ...a mers atunci, merge si acum...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus