Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

Calcă pe urmele lui Daea: Angajații Ministerului Agriculturii cumpără sute de perechi de șosete din lână de la Tilișca

Calcă pe urmele lui Daea: Angajații Ministerului Agriculturii cumpără sute de perechi de șosete din lână de la Tilișca

Ministrul Petre Daea și angajații Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale care au comandat peste 600 de perechi de ciorapi de lână din Tilișca.

Pentru a plasa comanda, prefectul județului Sibiu, Adela Muntean, și consilierul ministrului Agriculturii, Ionuț Diaconeasa, au mers astăzi până în satul sibian.

”După ce, luna trecută, ministrul Petre Daea a cumpărat o pereche de șosete din Piața Țărănească de la Sala Transilvania Sibiu, colectivul ministerului a decis să cumpere ciorapi de lână pentru a-i dona unor cămine de bătrâni”, spun reprezentanții autorităților.
Prefectura Sibiu a anunțat deja că 680 de perechi de șosete de lână au plecat spre București, urmând să ajungă la bătrânii din zonele mai sărace ale țării, înainte de Crăciun.
„Felicit colectivul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru frumoasa inițiativă, care sprijină producătorii locali și aduce un strop de bucurie celor sărmani. I-am mulțumit domnului ministru Petre Daea pentru susținerea permanentă pe care o oferă Mărginimii Sibiului și județului Sibiu”, a declarat prefectul Adela Muntean.
DSC_0031

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Liberiu

Acum 4 ani

De asta iubim noi sibienii PSD, pentru ca tine cu oamenii obisnuiti, nu cu sorosistii care presteaza in corporatiile straine ce fura tara asta si de ultimul ban! Felicitari ministerului pentru gest!
Raspunde

Vecina

Acum 4 ani

Bravo frumoasa Inițiativa cumnsar spune doi iepuri dintr-o lovitura așa si țărani sint multumiți ca și-au vindut marfa si cei batrini ca le-au primit cadou.Bravo
Raspunde

"Prietenii" stiu de ce

Acum 4 ani

Intrebati pe "domnul" Ionut Diaconeasa de unde a "imprumutat" bani pentru sosete . Indiciul 1: Bani publici Indiciul 2: Cumpar de la tine Indiciul 3: Bani imprumut Indiciul 4:Spaga mascata
Raspunde

Mara

Acum 4 ani

Actiune PSD pe bani publici! Nu cred ca a platit prefecta deplasarea din banii ei! Nu mai vorbim de transportul la Bucuresti.Cheta din minister o fi fost la impuse?!
Raspunde

Doar asa pot

Acum 4 ani

Ii zice taxa de protectie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus