Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
0°C

Inovație în școlile din Sibiu: părinții află notele copiilor dintr-o aplicație instalată pe telefon

Inovație în școlile din Sibiu: părinții află notele copiilor dintr-o aplicație instalată pe telefon

Grupul școlar “Avram Iancu“ din Sibiu va implementa de anul viitor un catalog școlar electronic, la care vor avea acces și părinții elevilor.

Conducerea Colegiului cu profil tehnologic a lansat o procedură de achiziție publică a serviciilor de furnizare și întreținere a catalogului școlar electronic. Potrivit specificațiilor tehnice, acest catalog va trebui să fie disponibil sub forma unei aplicații pentru toate tipurile de telefon, iar părinții să poată primi și prin intermediul e-mailului informații despre situația elevului, dar și prin intermediul SMS-urilor. Catalogul școlar electronic solicitat de conducerea Colegiului “Avram Iancu“ trebuie să genereze automat rapoarte către directori, diriginți și profesori. “Furnizorul are obligația de a menține aplicația în parametri de funcționare inițială pe toată perioada derulării contractului, respectiv patru ani, și a remedia prompt orice eroare semnalată de către beneficiar“, se mai arată în cerințele procedurii de achiziție a catalogului școlar electronic.

Pentru această licitație, conducerea Colegiului a alocat un buget de 5.000 de lei, fără TVA. Termenul limită de depunere a ofertelor din partea celor interesați a fost stabilit pentru ziua de 28 decembrie. Firma desemnată câștigătoare va trebui să furnizeze softurile necesare în termen de 15 zile de la semnarea contractului.

Sursa foto: Colegiul “Avram Iancu“

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus