Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
25°C

O autospecială nouă, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență

O autospecială nouă, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu este dotat începând de astăzi cu o autospecială destinată intervenției și salvării la înălțime. Cu această autospecială, pompierii sibieni vor putea să intervină atât pentru stingerea incendiilor, cât şi pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate.

Autospeciala are o scară telescopică dotată cu nacelă, care poate prelua, în acelaşi timp, trei persoane cu o greutate maximă de aprox. 300 de kilograme, dar și un tun de refulare a apei, cu care se intervine pentru stingerea incendiilor.

Datorită faptului că este comandată electrico-hidraulic, aceasta permite intervenţia la cele mai înalte clădiri. Braţul telescopic se poate întinde până la 42 de metri. De asemenea, permite ca nacela să transporte simultan trei persoane.

Odată cu intrarea autospecialei în dotare va fi eficientizată intervenţia pentru stingerea incendiilor la clădiri înalte. Autospeciala a fost achiziţionată de către Inspectoratul General pentru Stuații de Urgență în cadrul proiectului MULTIRISC.

autospeciala isu autospeciala isu autospeciala isu

Vizualizari: 545

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus