Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Scutul Pădurii. 5.000 de lei amendă pentru 3 m3 de material lemnos fără documente legale

Scutul Pădurii. 5.000 de lei amendă pentru 3 m3 de material lemnos fără documente legale

Polițiștii au depistat un sibian în vârstă de 50 ani, care transporta cantitatea de 3 m3 material lemnos fără a deține documentele legale de proveniență. Bărbatul a fost prins în 22 decembrie, în jurul orei 14,00, în cadrul unei acțiuni derulate pe linia prevenirii și combaterii tăierilor ilegale de material lemnos în zona localității Nocrich, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Dealul Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

gicu

Acum 6 ani

un fel de amenda la batrana care vinde ghiocei la coltu' drumului. ma gandesc ca amenda pentru o racoanta plina de lemn ii max dublu fata de cat a luat saracu om.
Raspunde

mir

Acum 6 ani

... saracul om care a furat 3 m3 din padure.
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

No-ape' acum numa' sa nu nadushasca, "ghietu"...
Raspunde

Cristi

Acum 6 ani

Uite ăștia sunt marii tăietori de păduri,că cei cu TIR - ul,lucrează legal,sa va fie rusine omul avea probabil lemne că sa nu moara de frig ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus