Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Alina Eremia și Feli concertează la Târgul de Crăciun din Șelimbăr

Alina Eremia și Feli concertează la Târgul de Crăciun din Șelimbăr

Organizatorii Târgului de Crăciun la Șelimbăr invită vineri și sâmbătă sibienii și turiștii la ultimele evenimente programate pentru ediția din acest an. Alina Eremia (vineri) și Feli (sâmbătă) concertează de la ora 18.00. Vineri de la 17.15 sunteți așteptați la un minunat spectacol de patinaj pe gheață.

Weekend-ul acesta trebuie să dați o fugă la Târg de Crăciun la Șelimbăr. Finalul de an aduce în locație evenimente care mai de care mai atractive. Startul este dat vineri, 29 decembrie, de spectacolul ’’Feerie pe Gheață’’, eveniment care începe la ora 17.15 și care are loc pe patinoarul din locație. Imediat după, de la ora 18.00, pe scena Târgului este programat un concert cu Alina Eremia.

Apoi, sâmbătă 30 decembrie, în ultima zi în care Târg de Crăciun la Șelimbăr mai este deschis, FELI susține de la 18.00 un concert la care ne-a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să ajungă. Intrarea este liberă la toate cele trei evenimente.

tdc selimbar 2

Patinoar până în 14 ianuarie

Chiar dacă Târg de Crăciun la Șelimbăr își închide oficial activitatea sâmbătă după concertul Feli, patinoarul rămâne funcțional în locație încă două săptămâni. Astfel până în 14 ianuarie, puteți să patinați zilnic între orele 10.00 - 21.00. Intrarea este liberă, iar dacă nu aveți patine, puteți să închiriați de la fața locului.

Activități distractive pentru copii și adulți

Cei de la Serious Fun au programate în 29 și 30 decembrie o serie de activități la care copiii și părinții sunt invitați să participe. Vorbim de ateliere de creație unde se vor confecționa decorațiuni de Crăciun, sau de jocurile distractive de pe patinoar. Nu lipsesc hocheiul pe gheață, alunecarea cu oul, jocurile cu baloane sau loviturile la țintă. Sunt doar o parte dintre surpizele pregătire, iar pentru restul trebuie să veniți la fața locului ca să le descoperiți.

tdc selimbar 3

Târgul de Crăciun la Șelimbăr este o acțiune cofinanțată de Primăria Șelimbăr prin Consiliul Local Șelimbăr, în cadrul Agendei Culturale a comunei Șelimbăr și se desfășoară în perioada 15-30 decembrie. Pentru mai multe detalii și program accesați pagina de Facebook - Targul de Craciun Șelimbăr.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

somalezu

Acum 4 ani

vai de capul nostru....umbla vaca prin centrul satului si voi faceti patinoar ..haha...doamne da-le minte..
Raspunde

Vox po-puli!

Acum 4 ani

Scoala, gradinit, spital etc... nu au nevoie ca vin la Sibiu sa aglomereze, dar in rest sunt tot cu coada pe sus ca vezi doamne, comuna bogata. O sa se faca si reorganizarea teritoriala si Selimbarul o sa fie abdorbit de Sibi si nu pt ca o sa voteze asta cei cativa Selimbareni cu coada pe sus, ci cei ce au cumparat apartamente in Selimbar di realizeaza ca e vai de mama lor daca stau dupa primaria Selimbar!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus