Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Halep și Begu s-au calificat în semifinale la dublu, în China

Halep și Begu s-au calificat în semifinale la dublu, în China

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Irina Begu şi Simona Halep s-a calificat, marţi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, după 4-6, 6-4, 13-11 cu alt cuplu românesc, Irina Bara/Mihaela Buzărnescu. Primul set a fost unul foarte echilibrat, în care nu mai puţin de cinci ghemuri au fost adjudecate la punct decisiv, Bara şi Buzărnescu înclinând balanţa după ce a fost 4-4. Begu şi Halep au dominat actul secund, având 5-1 după ce adversarele au luat primul ghem. Bara şi Buzărnescu au avut o tresărire de orgoliu şi s-au apropiat la 5-4, dar Begu şi Halep au câştigat cu 6-4 şi au trimis meciul în super-tiebreak, arată Agerpres. Begu şi Halep sunt calificate şi în optimi la simplu, Irina, cap de serie numărul patru, urmând să joace contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, iar Halep, principala favorită, va evolua împotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus