Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu: Prin muncă, inteligență, forță și dragoste pentru sibieni vom câștiga toate alegerile

Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu: Prin muncă, inteligență, forță și dragoste pentru sibieni vom câștiga toate alegerile

Președintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif,  susține într-un interviu că organizația pe care o conduce este model de reformă politică în județ și că va candida pentru un mandat de președinte atunci când se vor organiza alegeri.

Legat de protestul din fața sediului PSD Sibiu, Trif spune că cei de acolo au dreptul de a protesta, doar că și-au ales greșit numele: ”Nu spune nimic constructiv și ne duce cu gândul la vremurile de dinaintea Revoluţiei din ‘89, la o structură opresivă care avea deviza “vă vedem , vă ascultăm, vă urmărim”

Cât de greu e să fii președintele PSD Sibiu?

Bogdan Trif: Sunt membru al Partidului Social Democrat de 14 ani și în toată această perioadă am parcurs toate etapele în interiorul partidului, de la organizația de tineret la cea de seniori. Am fost președintele departamentului de dezvoltare regională și al departamentului pentru protecția mediului. Am fost responsabil pentru colegiul 5 din partea PSD.  Cei 14 ani în care am fost un membru activ în PSD mă califică să ocup funcția de președinte al organizației județene, dar în același timp și reușitele mele profesionale. Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu își desfășoară astăzi activitatea în singura clădire verde din România datorită echipei pe care am condus-o și alături de care am ajuns pe primul loc la absorbția de fonduri europene. Așa am reușit să amplasăm în subteran cablurile de pe cinci artere principale din Sibiu, am eficientizat ecologic Grădinița Frații Grimm. APM Sibiu a fost prima clădire acreditată EMAS, iar recunoașterea meritelor echipei agenției a fost confirmată de premiul din partea Comisiei Europene pentru cel mai bun proiect LIFE implementat la nivelul UE. Proiectele mele ambițioase au continuat și după ce am ajuns Comisarul General al Gărzii Naționale de Mediu. Am reînnoit întreg parcul auto, iar pentru prima dată toate comisariatele din țară au în dotare și mașini de teren. Comisarii lucrează astăzi cu laptopuri și imprimante noi, aparatură GPS, camere digitale, drone și bărci noi. Am demonstrat că se poate și sunt convins și de reușita mea pe plan politic. Funcția de președinte al organizației județene Sibiu, care face parte din cel mai important partid din România, implică o responsabilitate uriașă și un efort pe măsură. Niciodată nu aș putea să spun că este greu să faci politică pentru oameni și pentru bunăstarea comunității din care fac și eu parte.

Ce înseamnă PSD Sibiu în organizația națională a partidului?

De când am preluat organizația, PSD Sibiu a crescut la nivel naţional, drept dovadă interesul pentru noi  atât din partea președintele partidului Liviu Dragnea, cât şi din partea premierul Mihai Tudose, care au venit la Sibiu de două ori pentru întâlniri de lucru. PSD Sibiu a devenit important pe harta PSD şi acest lucru a fost evidențiat și de vizita miniștrilor Petre Daea, Liviu Pop, Gabriel Petrea, ministrul pentru Dialog Social, ales de curând preşedinte TSD, Mircea Dușa, dar și a fostului ministru, Ecaterina Andronescu. De asemenea, pentru prima dată, PSD Sibiu deține prin reprezentanții săi, două funcții cu rang de ministru secretar de stat. (n.r. Manuela Catrina și Bogdan Trif)

 

”Suntem singurul  partid politic din Sibiu care s-a reformat”

 

La ultimele alegeri, PSD Sibiu a avut cel mai slab scor dintre toate organizațiile județene ale partidului. A fost un accident sau sibienii nu votează PSD în general?

Înainte de toate, astăzi vorbim despre o altă conducere. Ce s-a întâmplat în trecut cu PSD Sibiu este rezultatul unui management neadaptat cerinţelor electoratului. Acum, la conducerea partidului este o echipă tânără, formată din oameni care au experienţă de partid, dar care au reușit și au avut performanțe şi pe plan profesional. Sunt convins că sibienii vor alege această echipă pentru că vine cu o strategie clară pentru dezvoltarea Sibiului cu proiecte și programe adaptate necesităţilor şi realităţilor actuale. Suntem singurul  partid politic din Sibiu care s-a reformat neavând la conducerea organizației județene și nici la cele două municipii, foșți membri ai partidului comunist. Așteptăm ca PNL, care se erijează în luptătorul anticomunist, dar care are în conducere foști membri marcanți ai partidului comunist, unii cu studii la Moscova, să ne urmeze exemplul.

De ce ar trebui PNL să vă urmeze exemplul?

Era doar o sugestie ironică. Chiar dacă și-ar dori să ne urmeze exemplul, nu au cum să facă acest lucru, pentru că ar astfel ar însemna ca întreaga conducere a PNL să plece acasă. Oamenii nu ar trebui să uite că liderul partidului național Liberal, Ludovic Orban, este trimis în judecată pentru folosirea influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite. PNL Sibiu ar trebui să înțeleagă odată pentru totdeauna că electoratul are altfel de așteptări. Faptele vorbesc, așa că, dacă va continua să facă pe lupul moralist, probabil, va fi doar o chestiune de timp până când sibienii îl va penaliza.

 

”Am susținerea întregii echipe de la centru”

 

Aveți susținerea lui Liviu Dragnea pentru a conduce organizația?

Eu am susținerea Organizației PSD Sibiu, iar schimbarea vechii conduceri și numirea mea în calitate de președinte al PSD Sibiu, s-au întâmplat după ce primarii PSD Sibiu au mers la București și au cerut aceste lucruri președintelui Liviu Dragnea, care atunci nu mă cunoștea personal.  Am susținerea întregii echipe de la centru, atât a președintelui Liviu Dragnea, cât și a președintelui executiv Nicolae Bădălău, și a secretarului general, Marian Neacșu. Un puternic sprijin vine și de la premierul Mihai Tudose și de vicepremierul Marcel Ciolacu, care în ultimele două luni au făcut mai multe vizite de lucru la organizația PSD Sibiu.

dragnea, trif, tudose

Credeți că Liviu Dragnea aduce prejudicii de imagine PSD în acest moment?

Să nu uităm că Liviu Dragnea a fost condamnat pentru că a îndemnat lumea să iasă la vot la referendumul pentru demiterea fostului președinte Băsescu. 7,5 milioane de oameni au votat pentru demitere, iar din acest motiv președintele PSD a fost condamnat. Băsescu Traian, care în mod antidemocratic a îndemnat lumea să nu iasă la vot, nu a pățit nimic. În momentul de față, clica care era la acea dată în jurul președintelui Băsescu, și aici mă refer și la liderii PNL locali, care, să nu uităm, au făcut parte din PDL și au susținut și votat tăierile abuzive ale salariilor și pensiilor românilor, îl acuză acum pe președintele Dragnea de faptul că este condamnat. Este un joc murdar pe care ei îl fac, dar cu care, cu siguranță, nu-i mai pot păcăli pe români. Deși Liviu Dragnea a fost supus unui atac mediatic fără precedent, PSD, sub conducerea lui, a câștigat alegerile cu un scor istoric de aproape 50%, semn că politica dusă de PNL, lipsită de elemente constructive și bazată doar pe acuzații calomnioase, este falimentară.

L-ați susține pe Liviu Dragnea în eventualitatea în care acesta va candida pentru președinția României?

Este o temă falsă aruncată pe piață cu scopul de a abate atenția de la realizările Guvernării PSD, de la creșterea economică de aproape 7%, recunoscută de FMI și OECD, de la creșterile salariale și de pensii, de la faptul că am încheiat anul cu un deficit bugetar mai mic de 3%. Scopul mediatizării acestor zvonuri este să scadă atenția oamenilor pentru  lucrurile cu adevărat importante. Românii sunt cu siguranță mai interesați de creșterea salariului minim pe economie, a punctului de pensie și a pensiei minime garantate, de faptul că avem peste un sfert de milion de noi contracte de muncă, sau că au fost mărite bursele studenților și că toți studenții și elevii beneficiază astăzi de transport gratuit. Oamenii trebuie să știe că PSD a eliminat 102 taxe, un singur exemplu este taxa de mediu pentru autovehicule. Un progres uriaș l-a înregistrat agricultura în România. Datorită politicilor ministrului Daea, coroborate cu plata la timp a subvențiilor, avem cea mai bogată recoltă de la revoluție încoace și pot continua foarte multe exemple în sensul acesta. O eventuală candidatură a președintelui Liviu Dragnea nu este un subiect, atâta timp cât domnia sa nu și-a manifestat niciodată intenția de a candida.

L-ați vota?

Eu sunt reprezentantul PSD Sibiu. Partidul Social Democrat are un statut în care este prevăzută clar modalitatea în care este desemnat candidatul la președinția României. În plus, deciziile sunt luate în urma dezbaterilor din interiorul partidului. Cea mai bună variantă este analizată de întreaga echipă după rezultatele unui studiu sociologic. PSD își va alege candidatul în urma acestor pași. Desemnarea celui care va reprezenta partidul în bătălia pentru președinția României  este un lucru extrem de serios. În calitate se președinte al organizației județene PSD Sibiu nu-mi permit să fac speculații pe situații ipotetice, mai ales că avem un statut clar pe care întreaga echipă îl respectă. Vă repet, Liviu Dragnea nu și-a exprimat intenția de a candida la președinția României.

 

”M-am săturat ca România să fie condamnată pe bandă rulantă la CEDO”

 

Sunteți de părere că ar fi cazul să se organizeze cât mai curând un congres al partidului pentru a stabili strategia politică a partidului în următoarea perioadă?

Din punctul meu de vedere, congresul ar trebui să aibă loc la data stabilită statutar și doar în cazuri excepționale, atunci când situația o impune, să fie convocat. Astăzi, eu nu văd oportunitatea organizării unui congres. Referitor la întrebarea punctuală, țin să vă aduc la cunoștință că PSD are o strategie transpusă printr-un program de guvernare, în urma căruia PSD a obținut aproape 50% din voturile românilor. În ciuda opoziției celorlalte partide politice, vă asigur că PSD va implementa toate măsurile din programul de guvernare pentru ca în sfârșit românii să trăiască mai bine.

Credeți că sunt miniștri din Guvernul Tudose care ar trebui remaniați?

Întotdeauna este loc de mai bine, dar cel care are toate datele și care poate să facă o analiză corectă este prim ministrul. Bineînțeles că premierul va lua decizia, dacă va fi cazul, doar în urma consultării coaliției PSD-ALDE, care asigură susținerea guvernului  în Parlamentul României.

Ce părere aveți de modificările aduse la legile justiției? Credeți că sunt toate necesare?

Cu siguranță legile justiției trebuie îmbunătățite și aduse în concordanță cu directivele europene, dar și cu deciziile Curții Constituționale, care nu sunt puține la număr și care au caracter obligatoriu de transpunere în legislație. Dezbaterea legilor justiției trebuie să se desfășoare în Parlamentul României, singurul for votat în mod direct de români și care, conform Constituției, are dreptul să facă acest lucru. În cazul în care există suspiciuni, legile, înainte de promulgare, pot fi atacate de către opoziție sau de președintele României la CCR, pentru a fi verificată constituționalitatea lor. M-am săturat ca România să fie condamnată pe bandă rulantă la CEDO, iar românii să plătească pentru greșelile acelor magistrați rău intenționați sau slab pregătiți.

 

Deviza ”vă vedem” nu cred că este inspirată, nu spune nimic constructiv

 

Cum priviți acțiunea de protest din fața sediului PSD sub deviza ”vă vedem din Sibiu”?

Este dreptul oricărui cetățean să protesteze, dar cu respectarea legii. În ceea ce privește deviza “vă vedem” nu cred că este inspirată, nu spune nimic constructiv și ne duce cu gândul la vremurile de dinaintea Revoluţiei din ‘89, la o structură opresivă care avea deviza “vă vedem , vă ascultăm, vă urmărim”.

V-ați gândit să aveți un dialog cu reprezentanții protestatarilor?

Întotdeauna dialogul trebuie să primeze. De altfel, premierul a fost informat despre toate manifestările, inclusiv despre cea de la Sibiu, având în acest sens discuții cu reprezentanții protestatarilor. Dialogul și dezbaterile trebuie să aibă loc în  Parlament. Nu credem, totuși, că manifestațiile provocatoare de tip USR-ist onorează acest for democratic reprezentativ pentru români. Parlamentul nu trebuie dus în derizoriu prin astfel de manifestări îmbrățișate de opoziție.

flashmob va vedem PSD protest (5)

Ce le-ați transmite personal celor care au fost acolo?

Le transmit că, dacă au altă părere în comparație cu a noastră, să și-o susțină cu tărie, dar respectând legea și fără violență, exact ca-n orice stat al Uniunii Europene, unde legea primează.

 

”Sitterli este doar un trădător”

Care e situația deputatului Ovidiu Sitterli? Este o pierdere pentru PSD Sibiu?

Acest individ datorează foarte multe acestui partid. Sitterli Ovidiu a fost prefect patru ani și a fost candidatul desemnat al PSD la primăria municipiului Sibiu, unde a obținut un rezultat sub scorul partidului. Cu toate acestea, în mod inexplicabil a fost creditat cu funcția de președinte interimar al organizației județene, sarcină căreia nu i-a făcut față, astfel încât a ales să-și dea demisia. A fost ales deputat în Parlamentul României tot pe listele PSD.  Și-a dat demisia din partid, dar nu și din cea de deputat, devenind un impostor politic. Din punctul nostru de vedere, Dl. Sitterli este doar un trădător.

Cum ați vedea o eventuală înscriere a lui în PNL?

La ultima moțiune de cenzură, Sitterli Ovidiu a votat împotriva Guvernului. Dacă cei din PNL consideră că un astfel de personaj le va aduce plus valoare de imagine, nu pot decât să-i încurajez să-l primească cu brațele deschise.

Trif, Duse, liviu pop, avram Sitterli confe PSD (12) 

 

”Prin muncă, inteligență, forță și dragoste pentru sibieni vom câștiga toate alegerile”

 

Cât de mulțumit sunteți de activitatea celor trei parlamentari PSD de Sibiu: Viorel Arcaș, Ioan Terea și Nicolae Avram?

Viorel Arcaș este un parlamentar cu experiență și foarte respectat de colegi. Ioan Terea și Nicolae Avram sunt la început de drum, însă am încredere că experiența lor în administrația publică va reprezenta un atu în activitatea lor parlamentară. Toți trei activează în comisii și au avut o serie de inițiative și interpelări parlamentare.

Ce așteptări aveți de la ei?

Să-și folosească experiența atât în Parlamentul României cât și-n cadrul Organizației Județene PSD Sibiu.

Când se vor organiza alegeri în PSD Sibiu?

Nu avem deocamdată fixată o dată anume. Va fi stabilită în cadrul CEX-ului naţional data la care vor fi organizate alegeri în toate organizațiile județene unde există interimat.

Veți candida pentru funcția de președinte?

Cu siguranță, da. Am alături o echipă puternică în care am încredere și împreună consider că putem reforma organizația PSD Sibiu. Am certitudinea că prin muncă, inteligență, forță și dragoste pentru sibieni vom câștiga toate alegerile și vom reuși să implementăm proiecte importante și necesare pentru Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

71 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gabriela Ocneriu

Acum 5 ani

Sibienii de buna credinta va iubesc si va sustin! Impreuna sa iesim din robia tarilor straine si sa ne aparam neamul romanesc chiar si cu pretul vietii! Impreuna sa cinstim anul centenarului cu valorile noastre: traditii, dreapta credinta, datini si dragoste de glie! Sibiul sustine PSD!
Raspunde

Un sibian

Acum 5 ani

da, acei 20-30 de pensionari bashiti mituiti cu 2 kile faina si ulei o sa-i mai voteze!! Sa se mute jigodia aia mincinoasa in teleorman, acolo poate pune cineva botu la aberatiile ce scoate pe gura acest individ!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bogdanel ...

Acum 5 ani

... ti-ai luat medicamentele !!!
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

O sa cred chestia asta cand va respecta PSD-ul docma fara corupti si condamnati la guvernare. Doamne apara-ne de un guvern PSD ca de dracu stim sa ne ferim.
Raspunde

Un sibian

Acum 5 ani

munca? nu va place, va place doar furtul! Inteligenta? nu ati dat dovada niciodata!! Forta???? 10-20 de pensionari bashiti si niste pui de securisti nu se pun contra 100.000 de sibieni care au iesit in strada! Dragoste??? fata de buzunarele voastre pline!! Asemenea declaratii pline de ipocrizie nu am vazut nicaieri!! Asta n-are altceva mai bun de facut decat sa renoveze sediul cladirii unde lucreaza, pecand avem niste probleme de mediu imense!! Alea nici nu le mai baga in seama acest individ???? Ce diferenta face o cladire eco-friendly cand tu ai probleme grave de poluare la cativa km de oras??
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nely

Acum 5 ani

Mai bine niste pensionari "bashiti" decat tinerei psihopati ca tine! Pacat ca toti putzoii reusesc sa mazgaleasca internet-ul.
Raspunde

Dan Bv

Acum 5 ani

Am vazut unele comentarii mai putin jignitoare decat al domnului "Un sibian" ce nu sunt afisate, insa acesta care aduce jignire unei categorii serioase din populatie este ridicat in slavi si puternic aprobat. Cu asemenea atitudine consider ca din start cu oamenii ca domnu' "Un sibian" nu ai ce discuta, nu sunt decat o categorie de oameni porniti din start dupa scandal si sange. Tin sa mentionez nu cumva toti ne tragem din niste "pensionari bashiti"? Daca esti om cu fibra morala si vrei sa reprezinti un adevart model pentru societate iti propun domnule "Un sibian" sa te duci la ai tai pensionari si sa le spui ca tocmai i-ai facut "bashiti" si pe urma argumenteaza in fata lor de ce ai facut asta. Dar mai mult ca sigur nu o vei face si nici nu vei recunoaste asta...pentru ca asta reprezinti tu si cei ca tine un grup de oameni lasi ce se ascund in spatele violentei mascate pe internet. Daca chiar ai o opinie iesei spune-o, fa orice dar nu jigni pe cel ce nu e de acord cu tine, ca poate are un motiv serios pentru care nu e de acord. Si asta e numai inceputul la ce ar trebuii sa faci, nu mai zic si de aspecte de genu "incearca sa ajungi la un consens", "fi paciuitor", s.a.....e mult prea mult pentru tine. Va urez o zi buna si mai multa maturitate si, de ce nu, barbatie....din aia care presupune onoare si seriozitate.
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

Baiatul asta e bolnav psihic: punctual 1. "De când am preluat organizația, PSD Sibiu a crescut la nivel naţional, drept dovadă interesul pentru noi atât din partea președintele partidului Liviu Dragnea, cât şi din partea premierul Mihai Tudose, care au venit la Sibiu de două ori pentru întâlniri de lucru. " Dragnea, Tudose si ceilalti cacofagi dau importanta Sibiului tocmai pt ca PSD Sibiu este cea mai slaba organizatie din tara dat fiind faptul ca este fieful lui KJ. 2. "De asemenea, pentru prima dată, PSD Sibiu deține prin reprezentanții săi, două funcții cu rang de ministru secretar de stat. (n.r. Manuela Catrina și Bogdan Trif)" Manuela Catrina este maxim o analfabeta functionala iar cine o scoate in fata drept o mare valoare nu arata decat nivelul propriei valori. Cam astia sunt profesionistii cu care se lauda PSD, niste mediocrii pusi in functii de conducere pentru a semna spagile sefilor care au case peste tot in lume dar ei sunt saraci. Ah, sa nu uitam ca e fata lui tata. 3. "Oamenii nu ar trebui să uite că liderul partidului național Liberal, Ludovic Orban, este trimis în judecată pentru folosirea influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite. " Acest pres interimar (stilul clasic de management al PSD...vezi functiile de conducere din cele mai mari companii romanesti de stat - un permanent interimat in care nu se puncteaza la performanta ci doar la lipsa de raspundere in ale hotiei) vorbeste de un membru al unui alt partid TRIMIS in JUDECATA uitand sa ne spuna ca taticul care l-a pus pe el pres. interimar a fost o data trimis in judecata si CONDAMNAT DEFINITIV cu alte procese pe rol in care se vorbste de prejudicii de sute de milioane de RON. 4. "Acest individ datorează foarte multe acestui partid. Sitterli Ovidiu a fost prefect patru ani și a fost candidatul desemnat al PSD la primăria municipiului Sibiu, unde a obținut un rezultat sub scorul partidului." In PSD fiecare are catelusul lui. Sitterli era catelusul lui Cindrea. Ghicitoare...cine este catelusul lui DRagnea in Sibiu? 5. "Dezbaterea legilor justiției trebuie să se desfășoare în Parlamentul României, singurul for votat în mod direct de români și care, conform Constituției, are dreptul să facă acest lucru." Parlamentul Romaniei este o tocana de infractori, analfabeti si libidinosi trimisi acolo, cu preponderenta, de PSD-ALDE. 6. "M-am săturat ca România să fie condamnată pe bandă rulantă la CEDO, iar românii să plătească pentru greșelile acelor magistrați rău intenționați sau slab pregătiți." Romania pierde la CEDO datorita incalcarilor repetate si flagrante ale legilor strambe facute de ghici...PSD in ultimii 25 de ani. 7. "Nucredem, totuși, că manifestațiile provocatoare de tip USR-ist onorează acest for democratic reprezentativ pentru români. Parlamentul nu trebuie dus în derizoriu prin astfel de manifestări îmbrățișate de opoziție." Cei mai Multi manifestanti din Sibiu, mai ales cei de la "va vedem" nu sunt inregimentati politic insa in singuratatea lui neuronul lui Trif nu intelege asta. Exista oameni care efectiv cred in democratie si vor un viitor normal pt ei si copiii lor. 8. "Toți trei activează în comisii și au avut o serie de inițiative și interpelări parlamentare." Toti 3 sunt ca patrunjelu-n supa, la fel ca si pres-ul interimar care bate campii prin ziare. Interviul e 100% o aberatie si orice paragraf pe care il citesti abunda de dezinformari, deformari ale realitatii si minciuni grosolane
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nely

Acum 5 ani

zazaila, nu ai obosit citind atat de mult? E drept, nu ma asteptam din partea unui #rezistent (deci fara prea multa scoala) sa parcurga atatea litere. Evident, elucubratiile tale ti se potrivesc. Oli
Raspunde

dr. freud

Acum 5 ani

Esti psihiatru? Poti pune un diagnostic?
Raspunde

Ioan

Acum 5 ani

bravo Rafila!, bine Gabriela.....! din partea "nasului un abonamet pe viata la Antena 3............ ....si apropo, nu uitati sa lasati adresa sa stie Trif unde sa va trimita uleiul, faina si zaharul.
Raspunde

///

Acum 5 ani

Lasa-ne si adresa matale, poate ramane ceva ... pe fund ...
Raspunde

Zumz

Acum 5 ani

Copilul de ţâţă tipic al PSD. Când pui un lipitor de afişe în funcţia de preşedinte de filială, aşa arată rezultatul. Un mic Dragnea de Sibiu, mincinos ca un RTV şi frustrat peste măsură de faptul că aici, în Sibiu, nu-l iubeşte nimeni. Cel mai simpatic va fi însă când va veni din nou în campania electorală să dea mâna cu cetăţenii. Să vedeţi atunci cum tot tupeul actual i se va topi.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nely

Acum 5 ani

Nu te preocupa tu de altii, ca n-o sa vina nimeni sa dea mana cu tine (de ce ar pierde cineva vremea cu tot felul de frustrati electronici)?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@zumz

Acum 5 ani

Ia zi mai ariciule, tu cu ce te ocupi de-ti permiti sa vorbesti asa despre omul asta ??? Care sunt realizarile tale? O hahalera , un impostor , un frustrat si un muritor de foame , cred ca asta esti ! Un om fara educatie si cu stima de sine zero ! Cand o sa ai tu realizarile acestui om, atunci sa vorbesti ! Pana atunci, ar fi indicat sa-ti stergi balele !
Raspunde

baba

Acum 5 ani

Trebuie sa zica si el ceva. Cand va castiga alegerile PSD-ul in Sibiu am sa cer azil in Madagascar si eu!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

eu astept alegerile viitoare atunci se alege si vedem rezultatele legal si oficial succesuri tuturor
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

TOMOZEI

Acum 5 ani

sa va fie rusine la toti care dati in dl Trif. Cand Nelu Cindrea guverna cu Suditu si Bota, brat la brat nu ziceati nimic. Cand a numit prefect pe CEL MAI CORUPT OM DIN PSD si dl Trif l-a dat jos fara prea multe explicatii nu ati zis nimk, cand cei tineri s-au opus listelor de candidati pentru parlamentare in care erau slugile PSD-iste de gen ADELAIDA FULEA, RADU LUCIAN, RASCARACHE junioara nu ati zis nimik, in schimb ori de cate ori dl Trif face ceva de bine sariti si incercati sa-l muscati. Criticati PSD dar ati uitat ce au facut cei de la PDL cu celebra UDREA in frunte? Probabil suntem un popor bolnav, fara sanse de vindecare. Chiar daca nu iubiti PSD, ar trebui sa recunoasteti faptul ca este cevsa laudabil daca intr-un partid vin tinerii si schimba pe cei batrani. Tineri capabili, neinregimentati sub un dictator gen Cindrea sau Suditu. Oare la PNL are vreunul cuvant fara aprobarea lui TURCAN, SOVAIALA, CAZAN, etc? Oare coruptii in PNL nu sunt in continuare la sefia partidului? Cine vreti sa preia tara, tot cei din garda veche de genul Orban, Stolojan, Turcan, eventual si Boc, Basescu, sora lui Udrea, Pinalty, Cocos.... Asta trebuie sa se intample, schimbarea liniilor vechi cu cei tineri. Ca devin si ei corupti si coruptibili e valabil in toate partidele. Felicitari Bogdan Trif, felicitari Horatiu Marin, felicitari Traian Stoita si intregii echipe de tineri. Grija pe cine numiti prin diverse functii, sa nu patiti ca cei dinainte
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bravo

Acum 5 ani

Felicitari d-nul Trif ! Suntem mandri de realuzarile d-voastra !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

zzz

Acum 5 ani

stima noastra si mandria!
Raspunde

Un sibian

Acum 5 ani

esti mandru de "zero"??? CE A REALIZAT LEPROSU ALA DE TRIF???
Raspunde

@ Bogdan Trif - pupincurist sef la dosul infractorului Dragnea

Acum 5 ani

mai bine taci naibii din gura. Orice cuvant ai scoate din gura ne produce greata atata vreme cat PSD Sibiu il sustine neconditionat pe infractorul Dragnea, care modifica legislatia dupa bunul lui plac, in dispretul romanilor si doar urmarind a scapa prin orice mijloace de inchisoare. Si face toate astea in regim de urgenta, in timp ce romani cinstiti mor in spitale mizere, pt ca spitalele si omul de rand nu sunt prioritari pt PSD ciuma rosie.
Raspunde

M

Acum 5 ani

Nu se pot abtine de la mintit, frate, nu pot si basta. Don Livio nu a fost condamnat ca a indemnat oamenii sa voteze, a fost condamnat pentru ca a indemnat primarii sa mearga cu japca prin satele pesediste sa scoata lumea la vot, si sa falsifice documentele astfel incat sa creasca numarul de votanti astfel incat sa se obtina cvorumul. Nu stiu daca e dezinformat, sau pur si simplu mincinos. Si sincer nu imi pasa, pentru ca ambele variante se potrivesc ca o manusa unui membru PSD.
Raspunde

...

Acum 5 ani

si atata e de cinstit don livio, ca doar in garajul lui incap toate casele lui iohannis. oare castiga un salariu suficient de mare ca sa-si plateasca gazul, iarna, la casoiul ala? ii ajung banii din salariu sa plateasca apa ca sa-si umple piscina? cum justifica hotelurile pe care le are impreuna cu bombonica? si inca ceva: bombonica e numele unei persoane de etnie rroma? eu ma gandesc ca nu-i sasoaica. si, daca respectiva bombonica, ar fi de etnie rroma, dragnea ce etnie are? ca de iohannis se tot leaga psd-istii ca e sas....
Raspunde

Ion

Acum 5 ani

Ha,ha,ha !!! Acum se explica de ce au dat un comunicat de presa penibil la #vavedemdinsibiu !
Raspunde

Zumz

Acum 5 ani

"Prin muncă, inteligență, forță și dragoste pentru sibieni vom câștiga toate alegerile" (Emitenta Sa, Bogdan Trif") Pai hai sa vedem: - inteligenta, n-au, ne-am convins cu totii. - forta are partidul si cu forta face dragostea pentru sibieni. Niste violatori politici, asta sunt.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@z

Acum 5 ani

Un bishop nu poate arunca decat cu noroi !
Raspunde

ciuma

Acum 5 ani

Postacii ciumati sunt la datorie si devin din ce in ce mai penibili. Mesaje nationaliste de tinichea despre traditii, glie, neam si tara. Nu mai ardeti curent degeaba.
Raspunde

@ciuma

Acum 5 ani

Tu fiind lingaul de la pdl/pnl
Raspunde

Claudiu

Acum 5 ani

PSD sibiu, este 0/ (zero barat) in PSD...cred ca sunt tare trasi la raspundere pentru faptul ca #VaVedem din Sibiu a avut asa multa vizibilitate... au demonstrat acest lucru prin comunicatele pline de minciuni si efortul de oprire al manifestatilor din fata sediului PSD. Din fericire pentru Sibiu, municipiul dar chiar si judetul, PSD-ul nu va mai fi la putere multa vreme de aici inainte... Bogdane, mai bine ai pleca repede din partid, esti tanar, poate te iarta sau mai uita Sibienii... Pesdisti, nu uitati, va mor voturile...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

30 generatii de sibieni

Acum 5 ani

PSD este singurul partid care lupta pentru familia traditionala, valorile crestine si bunastarea natiunii romane atat de inrobita de strainii care nu ne vor dezvoltarea!
Raspunde

Zumz

Acum 5 ani

Familia traditionala e aia dintre Dragnea si Bombonica (divortati ca sa pastreze averea) sau cea dintre Dragnea si secretara lui de 26 de anisori? :)
Raspunde

...

Acum 5 ani

familia traditionala psd-ista, dupa modelul lui dragnea, se compune din barbat, nevasta si o gramada de curve pana cand nevasta devine fosta nevasta si o borfeta mai proaspata, de-o varsta cu fiul lui, devine pretendenta la titlul de donna dragnea? sau modelul e ponta, care si-a lasat nevasta pentru una care-i facilita accesul in conducerea psd? sa nu-mi spuneti acum ca ponta nu e psd-ist doar pentru ca l-a expulzat dragnea....si sa nu uitam de modelul de familie promovat de fanariotul sef de la alde: 1x5... P.S. stiti de ce poarta dragnea mustata? sa-si invete limba cu parul
Raspunde

Ghita Pristanda

Acum 5 ani

Băiatul ăsta e pe arătură...
Raspunde

Ionu Muntilor

Acum 5 ani

Ăsta era la usa DNA să-si susțină seful infractor,dracnea liviu?Ăsta era!!! #vavedem!!!
Raspunde

Zumz

Acum 5 ani

Ceea ce este foarte haios la acest articol este sa vezi cat de lasi sunt postacii PSD-isti. Daca te uiti la comentariile de pe Facebook la acest articol, vezi rapid ca toate comentariile asumate, cu nume si poza, sunt negative. Aici insa ei incearca din rasputeri sa tina balanta, folosindu-se de activul de partid. Dar indrazniti, dragilor si pe Facebook. Haideti, asumati-va ceea ce sustineti. Sau va e frica de faptul ca VaVedem?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

VOTAM PSD

Acum 5 ani

Felicitari Bogdan Trif ! Ai realizat foarte multe si o sa mai realizezi in continuare. Nulitatile care isi dau cu parerea pe aici , raman doar nulitati. Ei n-au realizat nimic in viata. Sunt niste bieti frustrati care au nevoie de ajutor de specialitate. Mie personal mi-e mila de ei !
Raspunde

m

Acum 5 ani

Daca erati cinstiti va faceati alt partd de stanga sau intrati in usr, care are si el curentele lui de stanga moderna.
Raspunde

Denisa

Acum 5 ani

Cum cade Dragnea bai bai Trifule pt ca Cindrea asteapta sa razbune umilitele. Pana la tine totul era intunecat tu esti razbonicul luminii.
Raspunde

kokos

Acum 5 ani

O sa castigati voi toate alegerile de pe scara blocului!
Raspunde

Soros

Acum 5 ani

Un sociopat carierist. Din păcate majoritatea politicienilor sunt așa, mai ales tinerii de la PSD Sibiu. El s-a saturat de condamnările CEDO , dar să susțină hoții in față la DNA, e mândru. Să promoveze în funcții de prefect fosta secretară a primarului din Roșia, știe. Iar în ce privește realizările de care e mândru , tot prostu' știe să cheltuie bani.
Raspunde

am vazut ce prefect ne-ati pus

Acum 5 ani

De reformati ce sunteti am vazut ce numiri ati facut, prefectura, inspectorat scolar judetean, deconcentrate. Reforma a insemnat oameni umili si nu prea mintosi, care sa stie bine "tabla impartirii". Asta e marea reforma psd, o sa vedeti scor cu 1 cifra la urmatoarele alegeri... in municipiul Sibiu cu siguranta
Raspunde

Teo

Acum 5 ani

O marioneta a infractorului dragnea.
Raspunde

Ducu

Acum 5 ani

Momentul acela cand esti prost si tii neaparat sa dai interviu sa afle totata lumea.
Raspunde

R

Acum 5 ani

prin spagi furturi si inselatorii psd-ul va castiga alegerile
Raspunde

Ciupi

Acum 5 ani

Cam grețos......Credeam ca problema comunismului e o discuție despre schimbul de generații, dar văd ca sunt si tineri scârboși ....
Raspunde

unu

Acum 5 ani

Comunism=PSD, mergeti in Teleorman, Moldova etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus