Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Arena Platoș amână concursurile din weekend

Arena Platoș amână concursurile din weekend

​Primul weekend al noului an a fost un nemaipomenit prilej de distracție pentru familiile ce au urcat în complexul de ski și snowboard Arena Platoș din Păltiniș. Anul a început cum nu se poate mai bine pentru cei mici. Concursul de sanie, ajuns la cea de-a șaptea ediție, a inclus începând de anul acesta și categorii dedicate celor mai mici. De departe, cea mai distractivă categorie a fost a copiilor între șase și nouă ani, care au putut concura alături de părinții lor pe sanie, iar cea mai disputată, desigur, categoria adulților. Clasamentul adulților, atât la fete cât și la băieți, a fost dominat de sibieni. La copii, în schimb, concurenți din Cluj și Mureș au reușit să urce pe podium. Rezultate concurs de săniuțe: Adulți bărbați: Locul I – Florin Cojenel – Sibiu Locul II – Mihai Drăghici – Sibiu Locul III – Nicolae Gligor – Sibiu Adulți femei: Locul I – Corina Țiglaru – Sibiu Locul II – Georgeta Mihăilă – Sibiu Copii băieți: Locul I – Tudor Vasiu – Sibiu Locul II – Darius Balint – Cluj Locul III – Raul Șerban – Sibiu Copii fete: Locul I – Maria Șerban Locul II – Maisa Hamdan – Cluj Locul III – Georgiana Șopterean – Mureș

Family Race 2018 ​Duminică, cei mici s-au distrat din nou în familie, la Family Race, evenimentul care reunește an de an familiile îndrăgostite de sportul de iarnă. Cum mulți dintre copiii înscriși în acest concurs practică schiul constant, unii chiar la nivel de performanță, concursul familiilor ascunde o rivalitate amicală ce, o dată pe an, iese la iveală pe pârtie. La start s-au înscris 17 echipe, fiecare formată din trei membri ai familiei, fie un adult și doi copii, fie doi copii și un adult. Traseul de slalom uriaș a fost amenajat pe pârtia B iar marcajul și deschiderea concursului au fost făcute de Sebastian Barbu, multiplu campion național de ski. Pe o vreme excelentă, cei mici au fost de multe ori mai competitivi decât părinții și nu o dată, cei mici i-au „certat” pe cei mari pentru greșelile făcute pe pârtie. „Ne bucurăm de participarea, în premieră, a multor familii de schiori cu palmares în lumea schiului de performanță. Am avut și familii care au venit cu copiii pentru primul lor concurs și am înregistrat o premieră, prima familie ce a concurat integral pe snowboard”, spune Radu Lungu, organizatorul de competiții al complexului Arena Platoș Păltiniș. Competiția a fost câștigată de familia Trifu, urmată de familiile Cercel și Fuchs, cu toții obișnuiți ai podiumurilor Family Race.

Evenimentele din weekendul următor se amână Din cauza lipsei zăpezii naturale în fun-park dar mai ales a temperaturilor ridicate din ultimele zile și a prognozei nefavorabilă pentru producerea zăpezii, cele două evenimente programate să aibă loc weekendul următor se vor amâna. Skier & Boarder Cross și Mountain Winter X-Cross au fost reprogramate pentru 10 februarie, în cazul în care atunci va fi suficientă zăpadă pentru amenajarea traseului. Pe pârtii, condițiile de ski sunt foarte bune iar traseele se amenajează zilnic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

nu este zapada?

Acum 6 ani

Enduristii stiu de ce!....lol
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus