Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

O mare companie americană, cu afaceri în Sibiu, anunță investiții majore în Transilvania

O mare companie americană, cu afaceri în Sibiu, anunță investiții majore în Transilvania

Compania americană PHI Group, care anul trecut a intrat pe piața construcțiilor din Sibiu, anunță investiții majore anul acesta în Transilvania.

PHI Group, o companie americană cu investiţii în resurse naturale, energie şi agricultură a semnat la începtul acestui an un memorandum de înţelegere cu o companie românească pentru construcţia în Transilvania a unui parc industrial, a unei centrale energetice şi a cel puţin zece hectare de sere.

Compania românească nu este nominalizată în comunicatul companiei americane. Conform memorandumului, cele două companii vor forma, până la finele lunii ianuarie, un joint venture.

Centrala va avea o putere de 50 MW şi va fi alimentată cu gaze naturale, iar serele vor fi destinate agriculturii organice ăi plantelor medicinale. Proiectele vor fi finanţate de un fond de investiţii al companiei ce va fi înfiinţat în Luxemburg în primul trimestru al anului, precum şi de o serie de bănci europene, precizează un comunicat al companiei.

Anul trecut PHI Group a achiziţionat o companie de construcţii din Sibiu şi o companie agricolă din Timiş.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus