Miercuri,
21.04.2021
Innorat
Acum
10°C

Dăncilă: pentru noi este importantă punerea în practică a programului de guvernare

Dăncilă: pentru noi este importantă punerea în practică a programului de guvernare

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a afirmat miercuri că sunt importante punerea în practică a programului de guvernare, 2018 - Anul Centenarului şi pregătirea preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene la 1 ianuarie 2019.

Dăncilă a mulţumit preşedintelui Klaus Iohannis pentru desemnare, preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, colegilor de partid, dar celor de alianţă.

"Mulţumesc domnului preşedinte Iohannis, mulţumesc domnului preşedinte Dragnea, mulţumesc colegilor mei şi colegilor de alianţă pentru încrederea acordată. Aştept să avem votul în Parlament, pentru că pentru noi este important punerea în practică a programului de guvernare pentru România şi pentru români, să tratăm aşa cum trebuie 2018 - Anul Centenarului, dar în acelaşi timp să pregătim preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene la 1 ianuarie 2019", a spus premierul, citat de Agerpres.

Comentarii

4 comentarii

misoginul

Acum 3 ani

Nu e blonda naturala... poate sa o duca capul (scuzati cacofonia)
Raspunde

Schwartz R.

Acum 3 ani

In sfarsit avem o tuta sadea premier in premiera ! Vecina de bloc a lui Carmen Dan , ne face dovada ca Videle a luat-o inaintea Scornicestiului . Felicit pe aceasta cale toti alegatorii manelisto -pesedisti din judetul Sibiu , ca au facut posibil prin votul lor ca o semianalfabeta din Teleorman sa conduca un guvern !
Raspunde

io

Acum 3 ani

Bigudiurile si fixativul aduc stabilitate in Romania!
Raspunde

emma-noelle

Acum 3 ani

Hai, va pupilesc! Va ajunge si vouă cat ați suferit pe ziua de azi, misoginilor...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus