Luni,
01.06.2020
Innorat
Acum
10°C

DNA a extins dosarul Tel Drum. Constituire de grup infracțional organizat

17 Ianuarie 2018 16:10

DNA a extins dosarul Tel Drum. Constituire de grup infracțional organizat

Procurorii DNA au dispus extinderea urmăririi penale faţă de compania Tel Drum pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, anunță Agerpres. Procurorii arată că, potrivit dispoziţiilor art. 135 Cod de procedură penală, persoana juridică răspunde penal pentru infracţiunile săvârşite în realizarea obiectului de activitate sau în interesul ori în numele persoanei juridice. Conform unui comunicat al DNA transmis astăzi, citat de Agerpres, în dosar a fost pus sechestru asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile ale SC Tel Drum SA, precum şi poprire asupra sumelor de bani existente sau care urmează a fi virate de terţi, cu orice titlu, în conturile bancare deţinute aceasta, până la concurenţa sumei de 32.118.589 lei, reprezentând suma foloaselor necuvenite şi suma cu care s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale către stat.

Vizualizari: 486

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

Comentarii

2 comentarii

#Ajunge cu pesede

Acum 2 ani

Eu cred ca grupul infracțional organizat se numește PSD! El a compus Consiliul Județean Teleorman, a creat și organizat compania Teldrum, a inlesnit si aprobat prin miniștrii tranferurile de propietate și câte și mai câte în țara noastră minunată!
Raspunde

Teo

Acum 2 ani

Psdul,cu complicitatea parvenitilor de la nivel local, a devenit captiv grupului infractional teldrum,condus de infractorul dragnea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus