Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Video viral. Viorica Dăncilă crede că Iran și Pakistan sunt membre UE

Video viral. Viorica Dăncilă crede că Iran și Pakistan sunt membre UE

Un interviu al Vioricăi Dăncilă, în care vorbeşte despre drepturile femeilor, a devenit viral pe rețelele de socializare. Europarlamentarului Viorica Dancilă este propusă de PSD pentru funcţia de premier.

În interviul din 2017, Dăncilă vorbește despre despre drepturile femeilor din Iran şi Pakistan, dar mai vorbește despre cele două state ca membre ale Uniunii Europene.

„(...) Bineînțeles că nu încercăm să intervenim în problemele interne ale unui stat membru cum este Iranul sau Pakistanul, dar cred că este nevoie de discuții cu cei care sunt factori de decizie ca drepturile femeii să devină o realitate”, spunea Viorica Dăncilă.

Comentarii

7 comentarii

Sarmaluta

Acum 3 ani

Olteanca, ce mai
Raspunde

Teo

Acum 3 ani

Din pacate,grupul infractional teldrum,condus de infractorul dragnea,confunda Romania cu Teleorman.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marius Enescu

Acum 3 ani

Doamna Dancila, mult succes in noul drum alaturi de cei alesi de popor, nu bagati in seama rautatile perdantilor iohannisti si sorosisti! Sibiul este alaturi de dvs.!
Raspunde

ALTUL ALTFEL

Acum 3 ani

Fost Prefect de Teleorman, spunea despre Liviu Dragnea ca: " daca scapa de puscarie, Romania e Bangladesh". Romania e DEJA Bangladesh prin aceasta numire de Prim-ministru !!!!!!!!!!!! Ne duceti tara de rapaaaaaaaa!!! Ce stie doamna Viorica despre Romania, daca ea sta la Beuxelles de 9 ani??? Ce stie ea despre nivelul de trai al romanilor, daca ea castiga de 9 ani 6500 euro/luna? Calcul: 9 ani x 12 luni x 6500 euro = 702.000 Euro !!!!!!!!!!!!! Media salariului minim in Romania in ultimii 9 ani este de 1175 Ron BRUT Calcul: 9 ani x 12 luni x 1175 ron = 126.900 rom = 28.000 Euro Cam acesta va fi si nivelul de intelegere al doamnei Viorica despre ceea ce inseamna a guverna Romania. 1 la 25 !!!! ALOOOOOO, Domnu Dragnea, Romania nu e proprietatea matale!!!! Ori guvernati in spiritul legii, cu bun simt si pentru romani, ori LA REVEDERE!!!!! Lasati pe altii. Toate bune celor de aici!!!!!
Raspunde

Deutsche Welle

Acum 3 ani

Articol de 2 lei - tendentios de la A la Z ! nimic nu este adevarat din articol - ascultati atent spusele doamnei premier si veti auzi cu urechile voastre ce tema trateaza acest interviu !! Rusine !!
Raspunde

Ana

Acum 3 ani

Este vorba de o intalnire la Geneva/Elvetia unde este dna participa la o institutie internationala (unde sunt reprezentanti din toate tarile) si reprezenta Uniunea Europeana. Inainte de a scrie asculta si focumenteaza-te.
Raspunde

Ella Manu

Acum 3 ani

Asa cum unii, încă mai cred ca Teleormanul este un județ al Romaniei, de ce nu ati putea înțelege logica "duamnei Vasilica"?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus