Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

FC Hermannstadt a bătut Poli Timișoara: 3-0

FC Hermannstadt a bătut Poli Timișoara: 3-0

Sibienii au câștigat primul meci de verificare din această perioadă, după ce a învins astăzi pe terenul sintetic de lângă „Municipal”, pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 3-0. Timișorenii ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 1 după 22 de etape.

Toate cele trei goluri au fost marcate în prima repriză. Sabin Lupu și Lucian Dumitriu au înscris în primele două minute ale întâlnirii, iar Petrișor Petrescu a stabilit rezultatul final cu un șut din interiorul careului, în minutul 18.

„Am făcut un joc bun, în special în prima repriză. Probabil și faptul că am întâlnit o echipă din Liga 1 a făcut ca băieții să aibă un plus de determinare. A fost o primă repriză reușită din toate punctele de vedere. În a doua repriză nu am mai avut o posesie foarte bună, ne-am mulțumit să păstrăm rezultatul și să încercăm să prindem echipa adversă pe contraatac. Am dat golurile foarte repede, iar asta ne-a ajutat. (...) Ne dorim să rămânem cu aceeași determinare și în meciurile de miercuri și de vineri, când adversarii vor fi din ligile inferioare, să nu primim o palmă din partea lor. Îi felicit pe băieți pentru atitudine, chiar dacă vin după o perioadă de încărcări. Noii-veniți sunt în grafic”, a declarat antrenorul principal al FC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

IMG_0144

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au început meciul cu „unsprezecele” Cătălin Căbuz - Mihai Stancu, Radu Crișan, Cătălin Pîrvulescu, Claudiu Pamfile - Lucian Dumitriu, Robert Boboc - Sabin Lupu, Cosmin Neagu, Petrișor Petrescu - Ștefan Blănaru. După pauză, FC Hermannstadt a evoluat în formula Horațiu Moldovan - Alexandru Coman, Cătălin Pîrvulescu (Robert Bratu), Radu Crișan, Claudiu Pamfile - Lucian Dumitriu (Marius Cătinean), Petrișor Petrescu (Mihai Stancu) - Olivian Surugiu, Andrei Hergheligiu, Iulian Popa - Alexandru Târnovan.

Echipa sibiană va disputa alte două amicale în această săptămână. Miercuri, 24 ianuarie, FC Hermannstadt întâlnește formația Performanța Ighiu, de la ora 15:00, iar vineri, 26 ianuarie, va juca împotriva celor de la ASR Brașov. Ambele partide vor avea loc pe terenul sintetic din vecinătatea Stadionului „Municipal”.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ella Manu

Acum 4 ani

Pai atunci, înscrieți-i in campionatul de fotbal pe gazon artificial
Raspunde

D.C

Acum 4 ani

AM URMARIT PE INTERNET CELE 2 AMICALE ALE SIBIULUI DIN SAPTAMANA ASTA.INTREBAM...!!!?? UNDE E GOLGETARUL SIBIULUI"" BOGDAN RUSU",IN LOTUL LA CELE2 AMICALE NU A P A R E..? VREM UN RAPUNS DELA CONDUCEREA ECHIPEI.MULTUMIM SIBIENII DE PESTE OCEAN PRIN D.C.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus