Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Kevin Capers a revenit la BC CSU Sibiu

Kevin Capers a revenit la BC CSU Sibiu

Baschetbalistul Kevin Capers, accidentat la începutul sezonului, a revenit la Sibiu. El continuă recuperarea alături de staff-ul medical al echipei sibiene, iar dacă recuperarea decurge conform planului, Kevin va putea intra pe parchet în a doua jumătate a lunii aprilie. 

Jucătorul BC CSU Sibiu în vârstă de 24 de ani, Kevin Capers, a revenit la Sibiu și astăzi a mers la Sala Transilvania pentru a-și revedea coechipierii.

„Mă simt mult mai bine și mă bucur că am revenit la echipă. Le mulțumesc tuturor celor care s-au interesat de starea mea, cât timp am fost acasă în recuperare și abia aștept să îi văd în weekend, la Sala Transilvania, la meciul echipei noastre”, a spus Kevin Capers.

În următoarele trei luni, Capers va fi nevoit să stea departe de parchet și să continue recuperarea.

„Prima veste bună este că a revenit la Sibiu, că se va recupera cu staff-ul nostru medical. Într-adevăr poate să alerge, este cu aprocximativ 3 săptămâni mai avansat în recuperare, după operația la care a fost supus, și ne așteptăm ca la mijlocul lunii aprilie sau spre finalul lunii aprilie, nu mai repede,  să poată să joace meciuri oficiale”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Kevin Capers a fost supus unei intervenții chirugicale în Statele Unite ale Americii, după ce, în etapa a II-a a Campionatului, în meciul cu CSM Steaua Eximbank Sibiu, a suferit o accidentare gravă, diagnosticul pus de medici fiind de ruptură de ligament încrucișat anterior, la piciorul stâng.

Așadar, suporterii îl vor putea vedea pe Kevin Capers în teren abia în faza a doua a campionatului, însă până atunci va fi prezent în sală pentru a-și susține coechipierii la meciul de pe teren propriu de sâmbătă, 27 ianuarie 2018, ora 17:45.

 

Foto: csusibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus