Marţi,
05.12.2023
Partial Noros
Acum
-2°C

CSM Sibiu în 2018: Buget cu 50% mai mare și planuri pentru construcția unui complex de tip Arka Park lângă parcul Subarini

CSM Sibiu în 2018: Buget cu 50% mai mare și planuri pentru construcția unui complex de tip Arka Park lângă parcul Subarini

Noul director al Clubului Sportiv Municipal Sibiu, Darius Mara, a declarat pentru Turnul Sfatului că a solicitat pentru anul în curs, de la București, un buget cu aproape 50% mai mare decât cel din anul precedent.

De acești bani ar trebui să vedem, printre altele, construcția unui complex sportiv de tip Arka Parc lângă terenul de rugby din Valea Aurie, precum și o modernizare a bazei hipice din cartierul Vasile Aaron.

Profesor de educație fizică și sport, Darius Mara a venit la șefia CSM Sibiu la jumătatea anului trecut, înainte el fiind director al școlii ”I. L. Caragiale” din Sibiu. Printre primele lucruri pe care spune că le-a făcut în noua funcție se numără modernizarea Bazinului Olimpia.

”Bazinul Olimpia a fost modernizat în ultimele șase luni, activitățile sportive desfășurându-se în condiții bune, prezentând siguranță în ceea ce privește igiena, utilitățile, temperatura apei și alți parametri”, spune el.
Pentru anul în curs însă, Darius Mara are planuri mari. ”Plecând de la realitate, analizând resursele umane, materiale și financiare de care dispunem, am trasat câteva direcții de ameliorare a bazei materiale, de atragere de fonduri extrabugetare în scopul continuării activităților sportive în condiții mai bune și mai stimulative. Proiectul bugetului pe anul 2018 a fost trimis spre aprobarea M.T.S., solicitând majorări cu cel puțin 50 % la toate domeniile și specializările”.

Ce vrea să facă dacă primește banii?

”Pentru terenul de rugby avem în proiectul de buget împrejmuirea, amenajarea tribunelor, a vestiarelor și a porților de acces. În paralel studiem posibilitatea de amenajare a unui microcomplex tip Arka Park în vecinătatea terenului. La baza hipică avem în plan amenajarea boxelor, a căilor de acces spre manej și spre locurile de antrenament și refacerea gardului împrejmuitor. Avem și un proiect de atragere a copiilor către echitație și activitățile specifice acestui sport”, a declarat Darius Mara.
Cât privește discuțiile din trecut referitoare la finanțarea unor activități ale clubului de către primăria Sibiu, sau chiar preluarea CSM de municipalitate, Darius Mara spune că în prezent se vorbește doar despre sprijinirea unor proiecte punctuale.

”Am inițiat primele contacte pentru proiecte de sprijin din partea Primăriei Sibiu și avem mari speranțe că vom fi sprijiniți in limitele legale de implicare a administrației locale în astfel de activități”, a concluzionat directorul CSM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

filip

Acum 5 ani

Initiative frumoase! Sa speram ca macar o parte dintre ele vor fi finalizate intr-un viitor apropiat.
Raspunde

Nicoleta din V Aurie

Acum 5 ani

no fratilor - numai asta ne-o mai lipsit ! in rest le avem pe toate ...de la Schreyer Muehle la Arka Park !!
Raspunde

r

Acum 5 ani

bani primeste ca e PSD-ist numai sa nu dispara pe parcurs Succes
Raspunde

Remus

Acum 5 ani

@ Nicoleta: Eu cred că orice complex sportiv care să ne scoată copiii din casă pentru a face puțină mișcare este binevenit. @ r: Sunt Anti-PSD-ist convins. Asta nu înseamnă că în PSD nu sunt și oameni de treabă. Până la proba contrarie nu pot decât să-i urez succes.
Raspunde

kokos

Acum 5 ani

Siguuuur primeste un buget cu 50% mai mare , daaa , daaa, cand guvernantii nostri inched sute de scoli din lipsa banilor!
Raspunde

Sorin

Acum 5 ani

O echipa de baschet feminin macar liga 2 nu se realizeaza?Ar fi o generatie buna
Raspunde

R

Acum 5 ani

Baza hipica trebuie sa fie mutata in afara orasului! In mijlocul cartierului este nevoie de un parc serios si o parcare subterana pentru masinile din zona.
Raspunde

Diana

Acum 5 ani

Vorbe goale, specific PSD-istilor. Buget mai mare cu 50%, foarte amuzant, noroc ca minciunile le crede doar el.
Raspunde

CINEVA

Acum 4 ani

UN PAPAGAL,DE CAND ESTE LA CSM SI EL SI ZEICU NU AU FACUT ABSOLUT NIMIC, CEI MAI MARI INCOMPETENTI DIN CONDUCEREA CSM(IN INTRECUT CE AU FACUT????????)
Raspunde

altcineva

Acum 4 ani

Eu merg foarte des la bazin si pot sa spun ca se simte o schimbare. Mi se taie bilet de fiecare data, nu ca pana acum aprox. un an (± cateva luni). Improvizatia aceea urata de pe fundul bazinului a fost in sfarsit inlocuita, inteleg ca se va reface sau moderniza sauna si ar mai fi si alte imbunatatiri la dusuri, in vestiare etc. Asa ca daca cei de dinaintea acestui tanar au fost "competenti" si au lasat lucrurile sa se deterioreze pana la a-ti fi teama sa le folosesti, atunci eu il prefer pe acest "incompetent" fara nicio rezerva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus