Luni,
21.06.2021
Ploi Moderate
Acum
17°C

Geoană îl dă pe Dragnea drept candidat al PSD la prezidențiale. ”Cred că anunțul se va face undeva la începutul anului viitor”

Geoană îl dă pe Dragnea drept candidat al PSD la prezidențiale. ”Cred că anunțul se va face undeva la începutul anului viitor”

Fostul lider al social-democraților, Mircea Geoană, a declarat că Liviu Dragnea intenționează să candideze la alegerile prezidențiale. "Domnul Dragnea, dacă își propune să candideze, poate obține, în condițiile de astăzi, susținerea și votul unui Congres PSD. Cred că poate să devină candidatul PSD dacă își propune. Este și obligația domniei sale să judece. Ce șanse are, ce susținere are, cum a ieșit sau nu din aceste episoade puțin mai complicate. În clipa de față are suficientă experiență politică și a jucat. Are meciuri în picioare”, a spus fostul lider PSD.

Mircea Geoană crede că PSD nu se grăbește să anunțe candidatul pentru alegerile prezidențiale de anul viitor, deoarece o astfel de mișcare nu ar face decât să crească tensiunea în partid. "Ai nevoie ca întreg partidul să tragă pentru candidatul sau candidata pe care partidul o alege. Cred că anunțul se va face undeva la începutul anului viitor, sfârșitul acestui an, poate într-un Consiliu Național sau într-un Congres”, a spus diplomatul, marți, pentru ziarul Libertatea.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

vot

Acum 3 ani

Normal sa fie asa, tara hotilor condusa de cel care trebuie! Traiasca! Traiasca sefu!
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

o avut dreptate batrinul iliescu asta nu-i prost ,asta asa e
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus