Vineri,
09.12.2022
Partial Noros
Acum
1°C

BC CSU Sibiu câștigă în fața piteștenilor, în retur

BC CSU Sibiu câștigă în fața piteștenilor, în retur

Sportivii lui Dan Fleșeriu și-au adăugat în această seară o nouă victorie în palmares , după meciul jucat împotriva celor de la BCM U FC Argeș Pitești. Partida s-a disputat acasă, cu sala plină.

Sibienii și-au adjudecat o nouă victorie la Sala Transilvania, după un meci dificil, dar spectaculos. Prima jumătate a meciului a fost una care i-a ținut sub presiune atât pe baschetbaliștii sibieni cât și pe suporteri. Piteștenii s-au remarcat pe parchet și i-au pus pe galben-albaștri în dificultate, la pauză scorul fiind în favoarea oaspeților, 39-45. După ce s-au întors de la vestiare însă, baschetbaliștii lui Fleșeriu au revenit cu forțe proaspete și nu au mai permis piteștenilor să prindă avantaj. Spre încântarea suporterilor sibieni, cei de la CSU au reușit nu doar să își adjudece victoria dar și să facă spectacol pe parchet. La final de meci, tabela arăta 79-71 pentru gazde (19-18, 20-27, 20-7, 20-19).

„Mă bucur că am reușit să îi batem pe piteșteni. Era una din echipele pe care nu le-am bătut în acest campionat și era un meci extrem de important, pentru a fi în primii șase. Până la urmă acesta este un prim obiectiv. Suntem deja acolo, dar trebuie să păstrăm nivelul de joc și să nu ne pierdem concentrarea”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul echipei sibiene, la finalul partidei.

MVP al Sibiului în partida cu BCM U FC Argeș Pitești a fost Tyler Laser cu 20 puncte marcate (4x3), două recuperări și șapte pase decisive, fiind urmat de Monyea Pratt cu 15 puncte înscrise, zece recuperări și o pasă decisivă și de Radu Paliciuc, acesta din urmă reușind să aducă echipei 12 puncte (2x3) și o pasă decisivă.

Următorul meci al BC CSU Sibiu se va disputa în deplasare, pe 3 februarie, în compania celor de la BC Timba Timișoara.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus