Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Comision zero pentru biletele cumpărate online, la Teatrul Gong

Comision zero pentru biletele cumpărate online, la Teatrul Gong

Începând cu 1 februarie, Teatrul Gong va scoate comisionul pentru biletele cumpărate online. Astfel, începând cu această dată, se va percepe comision zero la toate tipurile de bilete atașate spectacolelor din repertoriu, precum și pentru evenimentele speciale de peste an.

Dacă până de curând pentru biletele achiziționate online se percepea un comision de 10% față de prețul afișat la agenția de la sediul teatrului, acum prețul biletelor este același indiferent de modul și locul achiziției. Mai mult decât atât, spectatorii vor avea posibilitatea să își tipărească biletul acasă, prin sistemul print at home, fără nicio taxă de sistem.

„Cred că e un pas firesc, ce ar trebui să facă parte din normalitatea zilelor noastre și sper că tot mai multe instituții de spectacole și concerte să ofere acest serviciu. E un gând pe care îl avem de mai bine de doi ani de zile, dar iată că abia acum am reușit să îl implementăm. Din motive de siguranță, tichetele electronice primite prin e-mail, după confirmarea comenzii, vor putea fi tipărite o singură dată, așadar îi sfătuim pe spectatori să fie foarte atenți. De asemenea, tranzacțiile online vor fi procesate prin Netopia mobilPay și nu de teatru, astfel încât să se respecte standardele de siguranță și securitate a transferurilor bancare”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului Gong.

Noile bilete ale teatrului vor putea fi achiziționate prin entertix.ro și myticket.ro, lideri cu experiență și inovație în vânzări online pentru bilete la spectacole și concerte.

Agenția de bilete de la sediul Teatrului „Gong” din Sibiu (str. Alexandru Odobescu nr. 4) va avea același program de funcționare ca până acum: miercuri – vineri 11:00 – 18:00, sâmbăta 10:00 – 18:00, duminica 10:00 – 14:00. Informații despre bilete sau programul de evenimente pot fi obținute, în intervalul orar de mai sus, fie prin e-mail la ticketing@teatrulgong.ro sau telefonic la numărul 0269 210 906.

Pe lângă spectacolele organizate în circuit închis pentru școli și grădinițe, agenda lunii februarie aduce pe scena Teatrului „Gong” din Sibiu nu mai puțin de 28 de evenimente pentru publicul tânăr. Programul lunii debutează cu un atelier de creație și cea mai nouă producție pentru adolescenți a teatrului sibian, spectacolul „Wanda” în regia lui Radu Apostol.

Agenda lunii continuă cu o serie captivantă de spectacole, printre care „Crăiasa Zăpezii” în regia Oanei Leahu, „Povestea lui Rapunzel” în regia lui Gavriil Pinte, „Frumoasa și Bestia” în regia lui Bogdan Drăgulescu, „Apollodor în Deutsch” după muzica Adei Milea și „Cel mai mare Gulliver” în regia lui Alexandru Dabija, dar și cu atelierele de creat povești coordonate de Diana Ribana, atelierele de creație ale Claudiei Benchea sau atelierul în limba germană coordonat de Sandi Rusu. Prețul unui bilet la oricare din spectacole este de 9 lei, pe când cel pentru ateliere este de 14 lei și include toate materialele necesare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus