Joi,
13.06.2024
Ploi Scurte
Acum
22°C

Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Sibiu, pregătită de lansare

Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Sibiu, pregătită de lansare

În perioada următoare sibienii interesați de un loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe jobul vor avea un nou instrument util și ușor de folosit.

Platforma se numește Magnet CV și este un proiect semnat Turnul Sfatului. Platforma va putea fi accesată atât online, pe site-ul www.magnetcv.ro, cât și de pe telefonul mobil, după ce descărcați aplicația creată atât pentru utilizatorii Android cât și pentru iPhone.

Cele mai noi date oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, șomajul în județul Sibiu este la 2,42 %, în timp ce datele Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu arată că în ultimii ani mai mult de jumătate dintre angajați și-au schimbat locul de muncă. Cererea pentru un spațiu dedicat, unde oferta și cererea de locuri de muncă să se întâlnească, este foarte mare la Sibiu. Magnet CV vine să satisfacă această nevoie existentă în Piață.

Orice este interesat să se angajeze, orisă-și schimbe locul de muncă, poate selecta foarte ușor localitatea, poate introduceți un cuvânt cheie sau un domeniul de interes. De asemenea, oferta existentă poate fi vizualizată direct pe site. Tot acolo, cu un simplu click, se poate aloca pentru un job sau se poate trimite un CV.

De partea cealaltă, reprezentanții companiilor sau persoanele care doresc să posteze un anunț de angajare pot accesa facil secțiunea de contact.

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacanţe, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 27.021 locuri de muncă, la începutul lui 2018.

La Sibiu există aproximativ 1500 de locuri de muncă disponibile, județul nostru fiind în primele cinci pe țară. Cei interesați vor putea găsi cele mai bune oferte pe Magnet CV.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus